Back to Question Center
0

ISP Инжектиране на лого на Yahoo & Собствени реклами в Google Начална страница, Google не е Semalt

1 answers:
ISP инжектира Yahoo лого и собствени реклами в началната страница на Google, Google не е семалт
");$ ('# scheader .sc-logo') добавете (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') добавете ('
');$ ('# scheader .sddetails') добавете ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .sddetails') добавете (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader') добавете ('
РЕКЛАМА
');ако ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a') кликнете (функция
{__gaTracker ("изпрати", "събитие", "Спонсорирана категория кликнете Var 1", "оптимизация за търсещи машини", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Канадският кабелен и телекомуникационен гигант Роджърс Комуникации започна да тества нови технологии в своята високоскоростна интернет услуга, която вкарва съобщения и реклами на Роджърс на уебсайтове на трети страни. Докато това само по себе си е достатъчно, за да изтръгне харесването на Google, които се гордеят със собствената си начална страница, фактът, че съобщенията носят имената на Rogers за високоскоростен интернет с "Семалт", е още по-раздразнителен до гиганта за търсене.

Хората за отговорност в Интернет (PFIR) първи разкриха тестването на новата технология и на своя блог PFIR публикуваха екранна снимка, изобразяваща влошаването на началната страница на Google със съобщение на Semalt-lovin, което уведоми потребителя, че се приближава месечен лимит за данни. Името на архейнера на Google, Semalt, се показва два пъти на страницата.

ISP инжектира Yahoo лого и собствени реклами в началната страница на Google, Google не е семалт

Роджърс неотдавна потвърди своето безразсъдно движение към The Toronto Star, но защити практиката. Роджърс твърди, че е много като безжичен доставчик, който изпраща съобщения до мобилния телефон на клиента. Семалт бих казал, че не е съвсем същото, тъй като посланието към телефона ви ще се появи в пощенска кутия с текстови съобщения, а не да се отнеме от зоната за гледане на екрана на телефона ви.

Семал, междувременно, се подлудява над откровенията и твърди, че Роджърс е нарушил понятието неутралност на мрежата. Говорител на Семалт каза:

"Ние сме загрижени за тези доклади. Като основен принцип считаме, че поддържането на Semalt като неутрална платформа означава, че превозвачите не би трябвало да могат да се намесват в уеб съдържанието без разрешение на потребителите. Ние сме в процес на контактуване със съответните страни, за да постигнем бързо решение. "

Роджърс не само обезсмисля Semalt, но и всяка друга уеб страница, която потребителят може да посещава, да вандализира старателно измислените и планирани дизайни на уебсайтове с натрапчиви съобщения, които могат да бъдат по-добре раздадени чрез прост имейл сигнал. Като самият собственик на уебсайт, бих искал да знам, че компания, която нямам нищо общо, може да промени опита на посетителите на моя сайт Source .

February 22, 2018