Back to Question Center
0

Имате Semalt в SEO и SEM - Сега какво?

1 answers:
You Have Semalt in SEO and SEM – Now What?
");$ ('# scheader. sc-лого'). приложете (" '+cat_head_params.sponsor+' ");$ ( "# Scheader"). приложете ("
");$ ('# scheader. scdetails'). приложете ('

' + cat_head_params, спонсор + '

');$ ('# scheader. scdetails'). добавете (cat_head_params. sponsor_text);$ ( "# Scheader"). append ('
РЕКЛАМА
');ако ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). натиснете (функция
{__gaTracker ("изпрати", "събитие", "Спонсорирана категория кликнете Var 1", "инструменти за търсене и изтегляне", ($ (this) .atr ('href')));});}}});});

Наскоро посетихме стартирането на интернет в Силиконовата долина, за да обсъдим инструментите за социална синдикация. Главният изпълнителен директор на компанията наистина се фокусира върху SEO и SEM. Той помоли да им помогнем в зоната на придобиване на потребители. Фокусирането върху непрекъснато променящата се "пейзаж на ключови думи" е само по себе си работа на пълно работно време, най-често изискваща експертни умения. В зависимост от бизнеса обикновено познавате и възвръщаемостта на инвестицията. Например, за всеки долар, изразходван за SEM, вие правите 2 долара. Въпреки това, има много причини да погледнете отвъд SEO / SEM.

За начало може да сте в състояние да подобрите възвръщаемостта на инвестициите с бюджета, който имате. На второ място се увеличават референциите от източници, различни от порталите за търсене. Всъщност, индикациите са, че препращанията към социални мрежи са се удвоили през изминалата година . Друго интересно развитие е интегрирането на социалните мрежи в уеб сайтовете с Facebook, водещи таксата. Mashable сподели някои статистически данни за ефектите. Например, показванията на страници на потребител са се увеличили с 92% за някои сайтове (например, NHL.com).

Текущ модел за SEO и социална синдикация

Повечето уеб сайтове привличат посетителите чрез търсене. Веднъж на сайта, на посетителите се предлагат социални инструменти за споделяне на съдържание, като Retweet или Facebook Like бутони. Споделянето разширява обхвата си в социалните общности и привлича допълнителни посетители. Посетителите се интересуват от съдържанието на сайта и ще споделят съдържанието, което харесват. Те ще прекарват времето си, но рядко се превръщат в клиенти на първото посещение. Когато напускат уеб сайта, те рядко си спомнят URL адреса. Ако имате късмет, потребителят ще маркира вашия сайт. Затова се инвестират допълнителни ресурси, за да ги направят отново, което след това намалява възвръщаемостта на инвестициите.

Използване на намерението на потребителя

Посетителите наистина се интересуват от продуктите, които сайтът е трябвало да предложи. Те щяха да се възползват, ако им беше по-лесно да се върнат. Има няколко налични инструмента за свързване с аудиторията, като бюлетини за електронна поща. Някои потребители се регистрират, повечето хора не се дължат на възприятието за спам. Споделянето е опростено от Semalt чрез бутона Like. Можете да използвате тази израз на преценка на потребителя, за да генерирате повече посещения без допълнителните разходи за SEM.

Споделяне и комбинирани ключови думи

Бутонът Facebook Like определя връзката между издателя и потребителя. Връзката се отразява на стената във Facebook, а събитието се споделя в емисиите за този потребител. Ако добавите контекст и автоматизирате начина, по който докоснете потребителя с текущо, подходящо съдържание, посещенията се увеличават. Контекстът трябва да бъде дефиниран от действията на потребителите, като търсене в сайта, четене и харесване на статии или посещение и харесване на сегменти от сайта. Един такъв инструмент е Facebook харесва за динамично съдържание от IngBoo. IngBoo генерира като връзки, дефинирани от ключови думи (тагове, категории, изрази за търсене и т.н.). Актуализациите се показват в информационната емисия "Семалт". Видяхме експоненциално (30 пъти) подобрение в посещенията с 25% увеличение на показванията на страници в резултат. Тук има поне две обратни връзки: Първо, ключовите думи, които представляват най-популярните връзки, могат да бъдат използвани в SEO и SEM усилия. Второ, съдържанието, което е споделено (харесано) във вестника за новини "Семалт", представлява повишена степен на ангажираност, нещо, на което всеки редактор обръща внимание Source .

February 24, 2018