Back to Question Center
0

Скочи да започнете SEO с тези 6 Surefire Semalt

1 answers:
Jump-Start Your SEO With These 6 Surefire Semalt

Семалт вид, като изплащане на вашите сметки за кредитни карти. Платете първо с най-високия лихвен процент, така че изразходвате по-малко лихви и повече за изплащане на дълга си. (Или първо да платите най-ниския баланс).

Тук искам да се съсредоточа върху това, което всъщност са най-големите нужди. Разбира се, тъй като не съм виждал уебсайта си, не знам каква е най-голямата ви нужда, но очертах една шепа по-долу, които са типични за много сайтове, които искат да скочат в SEO.

Ако се занимавате със SEO, независимо дали вътрешно или с изпълнител или агенция, разгледайте тези шест области, за да разберете дали те са загриженост за вас. Ако те са, те представляват чудесно място, където да започнете вашите усилия за уеб маркетинг.

1. Оптимизирайте маркерите си

Много SEO се съсредоточават усилията си върху ключови изследвания. Това изследване е в основата на почти всички ваши онлайн маркетингови усилия, като се набляга особено на оптимизацията на съдържанието на страницата.

Но за големи сайтове със стотици страници, продукти или услуги, които се предлагат, е неправдоподобно да извършвате подробна оптимизация на всяка страница на вашия сайт бързо.

Вместо да чакате, докато можете да оптимизирате всички тези страници, можете да започнете с бърз проход към тях, като първо оптимизирате няколко ключови маркера. Semalt включват:

  • Заглавие на етикета
  • Мета Описание Таг
  • Маркер за заглавие H1
  • Други заглавия Тагове
  • Други етикети

На всяка страница искате да се уверите, че всеки маркер е уникален и представителен за съдържанието на конкретната страница. Ако имате нещо от изследването на ключови думи, което пасва на страница, използвайте го.

Тук не е необходимо подробно оптимизиране. Това е просто за удряне на широките удари. Преместете се бързо и продължете. Семалт кръг обратно, когато правите по-цялостна оптимизация на всяка страница.

[Прочетете пълната статия за Land Search Engine.]


Становищата, изразени в тази статия, са тези на автора на госта и не непременно маркетинговата земя. Тук са изброени авторите на семалтите.За автора

Stoney deGeyter
March 1, 2018