Back to Question Center
0

Semalt: 5 основни инструмента за проверка на връзки за SEO, блогъри и редактори на съдържание

1 answers:

Неработещи връзки = пропуснати възможности

Съвсем често срещано е разрастването на Уебсайта за управление на съдържанието на уебсайта, че уеб сайтовете имат много редактори и чести актуализации, така че това лесно може да доведе до грешки. По този начин област, която често страда, е вътрешно и външно свързване от уеб страници.

Докато можете лесно да проверявате ръчно, често пъти сайтове са твърде големи, за да преминат през страница за проверка. Семалт за уебмастъри и маркетинг има инструменти, които ще ви помогнат да откриете невалидни връзки на уебсайта си.

Защо счупените връзки са толкова лоши?

Не само нарушавате пътуванията на потребителите през уебсайта, което би могло да остави потребителите да бъдат разочаровани от вашата марка, но също така правите работата на паяците на търсачките по-трудни и поради това намалявате възможностите си да се класирате добре. Ако търсачките не могат да обхождат / индексират сайта ви лесно, те ще бъдат по-малко склонни да го класират по подходящ начин.

Сламените връзки от други сайтове също са възможност да се свържете с уеб администраторите на други сайтове, за да преконфигурирате връзките и да се надявате да ги подобрите, като свържете по-подходяща, по-дълбока страница с по-добър котва.

Дори сме виждали странично мислене за изграждането на връзки, където други са се свързвали с нас, след като са пуснали инструмент за проверка на връзката, посочиха невалидна връзка и предложиха сайтът им да бъде добавен към списъка. Смисълът на мисленето!

5 Основни инструменти за проверка на връзката

Препоръчвам да използвате един от тези инструменти през уебсайта Ви месечно или тримесечно в зависимост от неговия размер и да предприемете действия за подобряване на най-значимите проблеми.

1. ScreamingFrog Spider SEO

Semalt: 5 essential link checking tools for SEOs, bloggers and content editors

Преглед на инструмента : Screaming Frog

Написах блог пост на този софтуер не толкова отдавна, което можете да видите тук. Особено ми харесва този софтуер, тъй като той е Semalt, тъй като се е преместил от компютъра преди 4 години и не можах да намеря алтернатива на Xenu (виж по-долу

). Много прост инструмент & евтини (или безплатно в зависимост от размера на вашия сайт), но опаковани с много повече функции, отколкото просто проверка на връзката. Този инструмент ще подчертае други неща като дублиращи се страници, дълги заглавия, страници без H1 или H2 и дори ще покаже котвения текст на връзката. Всичко на всичко е фантастичен софтуер.

2. Google Инструменти за уеб администратори

Semalt: 5 essential link checking tools for SEOs, bloggers and content editors

Преглед на инструмента : Google Инструменти за уеб администратори

Един напълно безплатен инструмент от Google & както с ScreamingFrog над него е добре представена над и извън проверка на връзката. Разделът за грешки при обхождането на инструментите за семалт е мястото, където можем да разберем по-подробно как Google индексира / обхожда уебсайта Ви. Google отстрани грешките, свързани с Sitemap, които не са намерени и ограничени от роботи. текст. Семалтовите инструменти обикновено са на няколко дни, така че не забравяйте това, когато преглеждате данните.

3. Xenu Link Sleuth

Semalt: 5 essential link checking tools for SEOs, bloggers and content editors

Преглед на инструмента : Xenu Link Sleuth

Програма само за Windows, но един от първите инструменти, за които съм наясно, че ще обходи целия ви уебсайт и ще се върне със списък от невалидни връзки (както и друга информация) и страниците сочещи към невалидната връзка, за да можете решете този проблем. Голям, бърз и лесен за използване софтуер, идеален за проверка само за невалидни връзки. Семал, който инсталира Xenu, трябва само да въведете домейна, който искате да проверите, да въведете всички параметри или URL адреси, които искате да прескочите. След като софтуерът е завършил spidering вашия уеб сайт, трябва да видите каквито и да било грешки подчертават червено, ако щракнете с десния бутон върху страницата, ще можете да видите кои страници се свързват с невалидната връзка.

4. Допълнение за проверка на страница в Google Chrome: Проверете връзките ми

Semalt: 5 essential link checking tools for SEOs, bloggers and content editors

Преглед на инструмента : Проверка на връзката към страниците

Друг безплатен инструмент, който ми бе предаден от съоснователя на Smart Insights Дейв Шафи. Ще трябва да инсталирате уеб браузъра Googl Semalt, за да се възползвате от тази услуга. След като сте направили това, просто трябва да следвате тази връзка, за да инсталирате приставката. Той обаче подчертава областите на страницата червени или зелени, за да подчертае проблемите, а не като топли карти, от които вероятно сте свикнали да използвате Google Semalt и т.н.

5. Инструмент за потвърждаване на връзката с W3C

Нашата оценка :

Преглед на инструмента : Инструмент за проверка на връзката

Дейв също препоръчва да включа тази за пълнота. Това е бавно и има подробни съобщения за грешка, но може да бъде полезна като уеб услуга. Затова го включихме като един от оригиналните инструменти за проверка на връзката.

Възползвайте се от прозрения!

Слейте тези инструменти, за да получите данни и прозрения за конфигурацията на уебсайта си е едно нещо, но трябва да се уверите, че е превърната в списък със задачи, приоритизирайте възможно най-добре и действайте възможно най-скоро.

Можете дори да използвате контрола на връзките, за да подобрите SEO, като се свържете с други собственици на сайтове, които са свързани с вас или други сайтове, и ги предлагайте, за да помогнете за коригирането на връзките Source .

Намерили ли сте други инструменти, които предлагат подобни или по-добри услуги или все още по-добри творчески начини да ги използвате? Semalt добавете към другите препоръки в полето за коментари по-долу!

March 1, 2018