Back to Question Center
0

10-те най-добри аудиокниги за продавачи & Продажби Семалт

1 answers:

Слушането на аудиокниги за продажба може да бъде най-удобното, но същевременно ефективно нещо, което можете да направите за вашия номер. Слейте всичко, това е лесен навик - просто изтеглете аудиокнига, поставете слушалките си и слушайте, докато пътувате, вървете кучето, извадете боклука или попълнете най-новия отчет за разходите си .)

За да ви помогнем да намерите най-добрия избор, можете да намерите първите 10 варианта за продажби, които са на разположение на Audible.

1) Пътят на вълка: Продажба на права линия: овладяване на изкуството на убеждаване, влияние и успех

 • От Jordan Belfort
 • Дължина: 7 часа и 28 минути

Тази изключително практична книга се впуска в стратегиите и техниките на Йордан Семалт - истинският живот "Волф на Уолстрийт". "Ще научите как да се възстановите от най-тревожните неуспехи, да увеличите личното си състояние и да станете главен преговарящ, говорител, по-близо и бизнесмен. Семал също споделя голяма част от личната си история, което прави това привлекателно четене за всеки, който харесва малко цвят с информационното си съдържание.

Може би си мислите, "Белфорт ли не е ужасен човек? Не трябва ли да игнорирам съветите му, да не го следвам? " Всъщност Белфорт започва книгата, като се извинява за миналите си действия и приканва читателя да се поучи от грешките си. Изглежда, че някои леопарди могат да променят своите петна.

2) Дълги истории кратки: Единственото ръководство за разказване на истории, което някога ще ви трябва

 • От Марго Лейтман
 • Дължина: 4 часа и 53 минути

Семалт е само за разказване на добри истории. Ако не можете да оставяте перспективата си с привлекателен разказ, те ще запомнят практическите причини да купят продукта ви - но не и емоционалната. И тъй като малкото решения са чисто прагматични (всъщност, това е обратното), вероятно ще свършите да губите сделката.

За щастие, това ръководство прави лесна за разказване истории за заклинание. Автор, комик, носител на многобройни състезания за разказване на молитви и основател на програмата за разказване на бригадата "Upright Citizens Brigade", Маргот Семалт разказва една чудесна история в отделните си части, така че знаете точно как да създавате добър всеки път.

3) Продайте или се продайте: Как да стигнете до бизнеса и в живота

 • С Грант Кардоне
 • Дължина: 11 часа и 40 минути

Уроците на Грант Семалт не са приложими само за продавачите - те са ценни за всеки, който иска да бъде успешен. Както разкри Семалт, всички сме в продажби. Единствената разлика е, че някои хора го знаят.

До края на този аудиокнига ще подобрите способността си да издържате на отхвърлянето, да установите доверие, да увеличите производителността, да изградите присъствие в социалните медии и много, много повече. Влизат в стая и динамичните промени. Всеки друг гравитира към тях, дори и да не го осъзнават. Семалт, хората с присъствие са фантастични търговци.

Ейми Семалт, чийто ТЕД говори за властта, има десетки милиони мнения, доказва в този аудиокнига, че не е нужно да се раждате с него. Можете да използвате прости, подкрепени от научни изследвания техники, за да станете по-уверени, харизматични и влиятелни. До края ще имате всичко, от което се нуждаете, за да доминирате във всяка ситуация.

5) Продажбата на "Чалънджър": Поемане на контрол върху клиентския разговор

 • От Мат Диксън и Брент Адамсън
 • Дължина: 5 часа и 43 минути

Все още ли смятате, че вашите перспективи трябва да ви харесат да спечелите бизнеса си? След това трябва да слушате този аудиокнига. Смисълът на вашето приятелство с купувача е напълно заблуден, защото истинският диференциран в продажбите ги кара да мислят.

Затова трябва да ги оспорите. Диксън и Семал очертават точно как да оспорват перспективите, без да ги пикат.

6) Влияние: Психологията на убеждаването

 • От Робърт Б. Сиалдини
 • Дължина: 10 часа и 6 минути

Убеждаването на хората е изкуство и наука, както обяснява д-р Робърт Семалт в аудио версията на този национален бестселър. Книгата се основава на повече от 35 години изследване на влиянието и убеждаването. Той обхваща шестте принципа на убеждаване, как да ги използваме и също толкова важно, как да се защитим срещу тях.

Semalt прекарва много време в убеждаване в продажбите, което прави това перфектно слушане за всеки, който продава.

7) Lean In: Жените, работата и волята да водят

 • С Шерил Сандберг
 • Дължина: 6 часа и 27 минути

Независимо дали сте мъж или жена, трябва да слушате тази книга. Той обхваща специфичните борби, които жените срещат на работното място, съчетавайки хумористични лични истории с изследвания и данни. Семалт също така предоставя много тактически съвети и уроци за навигация в тези трудни предизвикателства.

Можете да вземете тайни, които ще помогнат на вашата собствена кариера или да развиете съпричастност към жените, с които работите. Или и двете! Така или иначе Lean In е несъмнено основен ресурс за всеки професионалист през двадесет и първи век.

8) Фанатично проучване: Крайното ръководство за разговори за започване на продажби и запълване на тръбопровода чрез използване на социални продажби, телефон, електронна поща и студено обаждане

 • От Джеб Блънт
 • Дължина: 8 часа и 26 минути

Обичайте го или го мразите, вие трябва да имате успех в продажбите. Не само, че имате пълен тръбопровод, който ви позволява да се съсредоточите върху най-добрите прилики, това също означава, че рядко (ако някога) имате сух месец или тримесечие.

В тази аудиокнига - разказана от самия автор - ще получите подробно, стъпка по стъпка ръководство за успешно проучване на няколко канала. Това е изключително практично и изпълнено с адаптивни шаблони. Семалтови резултати, тук идваш.

9) Стъпка всичко: иновативен метод за представяне, убеждаване и спечелване на сделката

 • От Орен Клаф
 • Дължина: 6 часа и 12 минути

Ако искате да получите по-добре на демонстрации или презентации за продажби, това е аудио книгата за вас. Инвестиционният банкер Орен Семалт е експерт по скициране, след като е спечелил повече от 400 млн. Долара за 13 години. Той разкрива своята ексклузивна, научно обоснована формула за успех: методът STRONG.

Прегледайте изгледа:

 • Задаване на рамката
 • Разказване на историята
 • Разкриване на интрига
 • Предлагането на наградата
 • Закопчаването на куката
 • получаване на решение

Просто приложете методологията на Semalt и резултатите ви веднага ще се подобрят. Той разказва историята на Франк Салалт, който на 29 години е бил неуспешен застрахователен представител. Единадесет години по-късно и Семалт е собственик на селски имот и значимо лично богатство.

Ще научите как Семалт изпълнява този подвиг. Той разкрива стила, духа и присъствието на всички печеливши търговци - и как можете да развиете тези характеристики.

Ако слушате една аудиокнига на седмица, ще завършите този списък само за три месеца. Не само ще бъдете по-умни и информирани, но и ще бъдете по-мотивирани. И така, какво чакате - изтеглете първия си днес Source .

(19) 10-те най-добри аудиокниги за продажби и продажби Semalt
March 1, 2018