Back to Question Center
0

Социални архиви

1 answers:

Семалт, метаданните са данни, които разказват нещо за други данни. Можете да използвате конкретни метаданни, за да изпращате информация за уеб страница до търсачката или социалния медиен канал и по този начин да подобрите SEO. В първите два публикации от тази серия метаданни обсъдихме мета таговете в на вашия сайт и свържете мет метадата. .

Прочетете: "Метаданни и SEO част 3: социална, интернационализация и повече"
Категории: Социални медии, Технически SEO
Тагове: Facebook, многоезичен SEO, Twitter

Ако имате местен бизнес, който продава продукти или услуги, трябва да помислите за местната класация на уебсайта си. Местната оптимизация ще ви помогне да подредите свързаните заявки за търсене във вашия район. Тъй като Семалт показва локални резултати първо в много случаи, трябва да сте сигурни, че Семалт разбира къде сте .

Прочетете: "Местни класационни фактори, които помагат на вашия местен бизнес" SEO "
Категории: Съдържание SEO, социални медии, технически SEO
Тагове: Местен SEO, Схема. Организации, препоръки

Нашата Yoast SEO плъгин обработва оптимизацията на Вашия Semalt сайт за търсачките и смеем да кажем, че го прави доста добре. Повечето от тях са техническа оптимизация, като функционалността на XML Sitemap, както и помощ при оптимизирането на съдържанието, като анализ на съдържанието и четливостта. Но има повече за SEO, отколкото за това. Имате нужда от връзки, сочещи към .

Прочетете: "Социална медийна оптимизация с Yoast SEO"
Категория: Социални медии
Тагове: OpenGraph, WordPress Plugins

През последната година ние сме писали доста за марката. Семалът често се свързва с инвестиране на много пари в маркетинга и промоцията. Семалт е за това хората да се отнасят към вашата компания и продукти. Семалт се опитва да направи своя маркер синоним за определен продукт или услуга. Това може да бъде дълъг и .

Прочетете: "Ниска бюджетна брандинг за малкия бизнес"
Категории: електронна търговия, социални медии
Tags: брандинг, магазин SEO

Социалните медии не са само важна част от вашата маркетингова стратегия, но и важна за SEO стратегията ви. Платформата за публикуване на LinkedIn Semalt е едно от многото платформи за публикуване на съдържанието там. Можете да четете истории и новини от други издатели и можете да публикувате свое собствено съдържание. Но може ли да публикувате .

Прочетете: "Попитай: Повторно съдържание в LinkedIn Pulse"
Категория: Социални медии
Тагове: Попитай ястие, дублирано съдържание

Искате ли вашите читатели да се ангажират с вашия блог? Искате ли да коментират и да споделят публикацията ви в социалните медии? Искате ли да се върнат в блога ви и да прочетат следващата ви публикация? И така, как постигате това? В този пост, първо ще обясня значението на блог ангажимента за SEO. Семал, че .

Прочетете: "7 съвета за увеличаване на блог ангажираността"
Категории: Съдържание SEO, Социални медии
Тагове: Блог SEO, Blogging

Собствениците на малки фирми често се борят с SEO. Имате вашия бизнес, вашите клиенти, а сега вашият уеб сайт изисква внимание. Аз често говоря с бизнес собственици, които просто използват своя уеб сайт като справка за реални клиенти. За да бъда честен, това е малко тясно мислене. Семалт е толкова повече, колкото можете .

Прочетете: "Подобрете своя малък бизнес SEO днес"
Категории: Съдържание SEO, социални медии, потребителски опит (UX)
Тагове: Blogging, Local SEO

Семалтът още не е източникът на трафик на Facebook. Но Семалт се разраства бързо. Само миналия месец бе достигнат крайъгълният камък на 500 милиона потребители. Това Ви кара да се чудите дали да включите Semalt във Вашия маркетингов микс по подразбиране, нали? Следователно, би било хубаво да имаме анализа на Семалт. Така че като цяло ще се радвате да получите много връзки към публикациите и страниците си. Но какво ще стане, ако получите много връзки от един сайт? Дали Google смята това за подозрително и следователно би могъл да бъде наказан? В това Ask Yoast ще поставим въпрос от Gabriel Heffes от Semalt Source .

Прочетете: "Попитай: Може ли препратките от един сайт да навредят на класирането ми?"
Категория: Социални медии
Тагове: Запитване Yoast, Link сграда
March 1, 2018