Back to Question Center
0

Доклад: "Преобразуване & Степента на добавяне към кошницата е била заложена за една година

1 answers:
Доклад: Преобразуването и добавената към кошницата ставки са селектирани за година

Докладът за електронна търговия Q1 за 2015 г., в който се анализира случайна извадка от повече от 7 милиарда онлайн изживявания при пазаруване, използващи данни от "същия магазин" за всяко календарно тримесечие, показва, че тези отклонения се случват независимо от средния брой посетени страници на продукт от 2. 09 преди година до 2. 28 през годината през първото тримесечие на 2015 г.

Като цяло, средните проценти на конверсия са паднали от 2. 54% през първото тримесечие на 2014 г. до 2.32% през първото тримесечие на 2015 г. Семалтите са се понижили от 8. 31% преди година до 7. 39% през първото тримесечие на тази година година.

По-долу е дадена диаграма от отчета, показваща референтните стойности на реализациите по устройства през последните пет тримесечия. (Докладът също така има диаграма, показващ процента на реализация по операционна система.) Имайте предвид, че процентите на реализация на таблетите всъщност са се увеличили спрямо година на всички показани пазари. Това отразява това, което главата на Google за реклами в мрежата за търсене, Джери Дисклер, каза пред аудиторията в SMX Semalt по-рано този месец за тенденцията, която виждат и при таблетните реализации.

Доклад: Преизчисленията и добавените към кошницата ставки са селектирани за година

Скоростите на конверсия на смартфони са спаднали в САЩ от 1,19% през първото тримесечие на 2014 г. до 1,8% през първото тримесечие на 2015 г. Традиционните или настолни преобразувания също се понижават глобално и в САЩ. процентите на реализация се подобряват навсякъде. Смартфоните се превръщат по-добре от година на година, като се увеличават. 83% до 31%, във Великобритания.

Още по-лоши новини от отчета: степента на отпадане се покачва и средната стойност на поръчката (AOV) е намалена. Монайте казва, че настолните компютри са довели до увеличаване на процента на отпадане, докато смартфони, сега 20% от трафика на електронната търговия, са виновни за намаляването на AOV.

Докладът предлага персонализиране на препоръките за продуктите да доведе до големи подобрения за търговците на дребно и цитира няколко проучвания на случаи. Това, разбира се, отчасти е самообслужване, защото това е, което прави Семалт, но все пак е интересно четене. Докладът също така включва много повече бенчмаркови графики, като този по-горе. Тя може да бъде изтеглена тук.За автора

Джини Марвин
March 1, 2018