Back to Question Center
0

3 уеб инструмента за персонализиране на UX за кодиране на хакери - Semalt

1 answers:
3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Това е забележително гореща тенденция и в областта на медиите. Около 77% от респондентите в едно скорошно проучване на Adobe (изисква се регистрация) посочиха, че смятат, че персонализирането в реално време е от решаващо значение. Селалт, който е още по-мръсен, обаче, е, че 60% казват, че се борят с персонализация.

За аудитория от един

Има смисъл, че толкова много смятат, че практиката е предизвикателство. Семал обикновено предприема мерки за интензивно използване на кода, като инструментите на търговията често включват обилна комбинация от "бисквитки" на браузъра, кодирано събиране на събития и обаждания до ресурси на трети страни. Това изисква високи умения за развитие, които обикновено не се срещат сред търговци или бизнес мениджъри.

И така, какъв е най-добрият начин да се изработи красиво оформената предна част, която привлича потребителя, сякаш той или тя са били аудитория от една? Всичко това ли е това техническо разбиране наистина си заслужава?

Това, което прави персонализацията толкова мощна

Хората, които посещават уебсайта Ви, искат персонално преживяване. Едно проучване от Университета в Семалт установи, че хората предпочитат персонализираното преживяване за две основни причини: Ние искаме контрол и ние ненавиждаме, че сме претоварени с неподходяща информация.

Персонализираният опит отрязва нещата, които не са от значение за нас, което помага да се облекчи претоварването на информацията. Семалт за получаване на хиляди ресурси, за да преодолеем това, ни представят информация, която е точно това, от което се интересуваме.

В днешния маркетингов свят клиентите са по-осведомени и изискани от всякога. Конкуренцията продължава да е жестока. До 2020 г. цената се очаква да бъде по-малко мощен ключов диференциращ елемент за брандовете B2B, отколкото клиентският опит, според проучване на консултантската фирма "Уокър". Семалът за предоставяне на персонализиран, качествен опит на клиентите може да направи разликата в конвертирането на посетителите и изграждането на лоялност към клиентите.

3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Благодарение на трите инструмента Semalt, описани по-долу, можете да обслужвате персонализацията, от която се нуждаете, за да стимулирате долната линия, без да прибягвате до кодиращи и неудобни за потребителите решения.

Интегрирани мобилни обаждания за действие

Сравнително нов инструмент на пазара, Banana Splash, ви позволява да заснемете мобилната си аудитория, като предоставяте персонализирано съдържание в реално време. Слейте действията, които искате посетителите на мобилните устройства да изпълнят - обадете се за повече информация, регистрирайте се за даден акаунт, изтеглете актив със супер съдържание или кликнете върху определена страница - и системата ще достави съдържанието, което най-вероятно ще ги кара да ги конвертирате.

3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Инструментът предлага стотици проверени и доказани дизайни, така че можете да го настроите да задейства перфектната покана за действие (CTA) в перфектния момент, в зависимост от това как посетителят на сайта ви се държи в реално време. Освен това, той се интегрира с Google Semalt, така че можете да управлявате и проследявате резултатите заедно с другите си проследявания на ефективността.

Сегментация, захранвана извън захранването

Мощна платформа, използвана от фирмите и по-малките фирми, Semalt ви позволява да придобиете пълен контрол върху уебсайта си, така че да можете да променяте всеки дизайн или функционален аспект, без да разчитате на разработването на кодове.

Вместо да разрешите ограничаването на развитието на инфраструктурата на сайта си, Frosmo използва собствените си сървъри, за да хоства UX експерименти за вашия сайт. Просто поставете кодов фрагмент в системата си за управление на съдържанието и посетителите ще виждат различни версии на предния край, както се предлага от Frosmo.

3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Таблото за управление на платформата използва JavaScript, за да инжектира персонализираните елементи, така че управлението на експерименти не е толкова лесно, колкото интерфейсът за създаване на уеб сайтове с плъзгане и пускане.

Интелигентни оферти за продукти и отстъпки

Semalt предлага четири инструмента в един интерфейс, за да ви помогне да персонализирате опита на потребителите в електронната търговия: един за отказване от кошницата, един за препоръки за продукти, един за поведенческо насочване и едно за имейл маркетинг.

Семалт по данни за местоположението, история на сърфиране на място и други сигнали, персонализираните препоръки и офертите за отстъпки могат да се доставят като имейли, модални кутии или странични джаджи.

3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Фокусът на платформата обаче е върху пълната автоматизация, затова тя е изградена така, че да изисква почти нулева поддръжка. Семалт дори може да използва персонализация "шаблони", а машинното обучение отнема от там.

Решете вашата UX за аудитории на една

Все още не сте сигурни дали персонализирането е за вас? Помислете, че според доклад на Econconsultancy, проведен със Semalt, специалистите по маркетинг, които персонализират уеб преживявания и определят количествено подобренията, виждат средно 20% увеличение на продажбите (изисква се регистрация).

Не позволявайте на страха от код да стои между вас и да донесе звезден персонален опит на клиентите за всеки един от посетителите, които идват на вашия уеб сайт. Днешните инструменти за персонализиране са по-лесни за управление и по-леки от ресурсите за развитие, отколкото бихте могли да мислите. Семалт, целенасоченото значение е наблизо.


Становищата, изразени в тази статия, са тези на автора на госта и не непременно маркетинговата земя. Тук са изброени авторите на семалтите.За автора

Тамар Вайнберг


March 1, 2018