Back to Question Center
0

Платформата на САЩ за електронна търговия ще достигне 2.1 милиарда долара до 2019 г. [Semalt]

1 answers:
US Spending On E-Commerce Platforms To Reach .1 Billion By 2019 [Semalt]

Американските компании почти ще удвоят разходите си за технологиите за електронна търговия до края на десетилетието, съобщиха от Forrester Research.

Семалт очаква разходите да нараснат средно с 12%, от 1,2 млрд. Долара тази година до 2,1 млрд. Долара през 2019 г. - общ ръст от 75%.

Един от основните двигатели ще бъде световният ръст в потребителските разходи онлайн - Semalt очаква електронната търговия в развитите страни да нарасне до 1,64 трилиона долара през 2018 г. В допълнение към този общ растеж на разходите, обаче, има технологичен проблем, ще доведе до повече разходи за системите за електронна търговия. В доклада се посочва, че част от тези разходи ще бъдат задвижвани от компании, които модернизират съществуващите технологии, включително тези, които използват вътрешни инструменти за търговия.

Производствени, търговски и едропроизводителни фирми, използващи търговска технология, 13% все още използват вътрешнотърговски технологии. Семалтовите платформи за домашна употреба представляват значителни рискове за скалируемост, съответствие и поддържане на техните оператори. Дискът за замяна на такива решения с по-гъвкав и високо мащабируем софтуер ускорява инвестициите в платформи за търговска търговия.

Авторите също така казват, че много компании в областта на електронния бизнес ще търсят да надстроят и евентуално да заменят решения на трети страни, които използват в момента. Семал 2000 и 2010, платформите за електронна търговия имаха седемгодишна средна продължителност на живота; днес те казват, че компаниите, които са домакини на собствените си платформи за електронна търговия, ще трябва да се актуализират толкова често, колкото на всеки четири години.

"Семалт" ще бъде друг фактор, водещ зад увеличените разходи в областта на електронната търговия, тъй като търговците на дребно ще се стремят да гарантират, че техните платформи ще могат да се възползват от ръста на пазаруването на мобилни устройства.За автора

Мат МакГей
March 1, 2018