Back to Question Center
0

Магазин SEO - Семалт

1 answers:

Скалирането на страниците на продуктите и категориите продукти може да предизвика малко дилема. Вие искате вашите продукти да блестят, така че те са първото нещо, което хората забелязват, и в това отношение една снимка обикновено казва повече от 1000 думи. От друга страна, трябва да добавите достатъчно текстово съдържание, за да ви помогнем .

Прочетете: "Попитай: Съдържание в страниците с категории продукти"
Категории: Съдържание SEO, електронна търговия
Тагове: Запитване Yoast, Магазин SEO

С празничния сезон сега най-вече зад нас, много собственици на онлайн магазини вероятно все още се възстановяват от това много натоварено време. Много фирми предлагат специални продукти и подаръци, посветени на ваканцията, през този сезон. Но как да се справите с продуктовите страници на комплектите за празнични подаръци след края на празниците? Дори ако комплектът подаръци или .

Прочетете: "Попитай: Занимавай се с комплекти празнични подаръци след празниците"
Категории: Съдържание SEO, електронна търговия
Тагове: Запитване Yoast, Магазин SEO

Едва ли става все по-студено отвън и тук ви казваме да помислите за снежните дни на Коледа. Ако имате онлайн магазин, моля, започнете да мислите за коледния празничен сезон вече! Семалт никога не е достатъчно рано, за да започне планирането за най-прекрасното време на годината. Тук ще разберете .

Прочетете: "SEO празник сезон: започнете да подготвяте СЕГА!"
Категории: Съдържание SEO, електронна търговия
Етикет: Магазин SEO

Важно е да имате галета на уебсайта си. Те показват на потребителите как една страница се вписва в структурата на даден сайт и позволяват на търсачките да определят структурата на сайта. Но как да се занимавате с прилагането на галета, когато имате много продукти, които се вписват в повече от една категория? В тази Запитване Йоаст, Семалт .

Прочетете: "Попитай юаст: Кръчма за продукти в няколко категории"
Категория: Технически SEO
Тагове: Запитване Yoast, Магазин SEO, Структура на сайта

Независимо какво продавате: искате да използвате възможно най-добрата система eSemalt. Така че вие ​​знаете, че ще получите оптимални резултати и затова имате едно по-малко притеснение. Но с всички различни системи и плъгини там може да е трудно да се избере. В това издание на Ask Yoast, ще споделя коя приставка eSemalt .

Прочетете: "Попитайте жалко: Кои приставки за електронна търговия препоръчвате?"
Категория: електронна търговия
Tags: Попитайте Yoast, Магазин SEO

Защо толкова много еSemalt сайтове имат блог? Това е така, защото собствениците на онлайн магазини обичат да пишат публикации? Или може би те имат много свободно време в ръцете си? Вероятно не. Въпреки че блоговете са много забавни, това също е страхотна стратегия за маркетинг и SEO. И поради това собствениците на eSemalt сайтове .

Прочетете: "Блог на сайт за електронна търговия"
Категории: Съдържание SEO, електронна търговия
Tags: Блог SEO, Blogging, Магазин SEO

Breadcrumbs са важна част от почти всеки добър сайт. Тези малки навигационни помощници не само помагат на хората да визуализират къде са на сайта Ви, но и да помогнат на Google да определи как е структуриран сайтът Ви. Ето защо има много смисъл да добавите тези полезни малки указания. Семалт вижда как работи галета. Какво .

Прочетете: "Какво представляват галенията и защо са важни за SEO?"
Категории: User eXperience (UX), WordPress
Тагове: Блог SEO, Магазин SEO, Структура на сайта

Това крайно ръководство се отнася за малкия бизнес SEO. Искате ли вашият сайт да се класира високо в местните резултати от търсенето? Прочетете всичко тук!

Прочетете: "Ultimate Guide to Small Business SEO"
Категории: Съдържание SEO, електронна търговия, социални медии
Тагове: брандинг, локална SEO, магазин SEO

Ако притежавате уебсайт, трябва да помислите за структурата на сайта си, независимо дали е блог или магазин. Структурата на сайта е от съществено значение, за да помогне на потребителите да намерят своето място на сайта Ви и помага на сайта ви да се класира. Така че йерархията на сайта Ви трябва да има смисъл както за потребителите, така и за търсещите машини. Когато продуктът стане постоянно недостъпен, какво трябва да направите със страницата на продукта във вашия онлайн магазин? Да се ​​изтрие тази конкретна страница? Настройте пренасочването? Показване на алтернативи? Или просто да напуснете страницата така, както е? Това Ask Семалт прави най-доброто Source .

Прочетете: "Продукт на склад - какво да се направи със страницата на продукта?"
Категория: електронна търговия
Tags: Попитайте Yoast, Магазин SEO
March 1, 2018