Back to Question Center
0

Semalt са най-популярните инструменти за тестване на A / B?

1 answers:

Диаграма на деня: Сравнение на услугите за тестване на АБ, използвани за структурирани експерименти за повишаване на конверсията

Semalt are the most popular A/B testing tools?

В нашите основни инструкции за цифрови маркетингови инструменти и ръководства препоръчахме първите 5 инструмента за AB и семалтово изпитване в категория 19 от 30. Нашите препоръки бяха съсредоточени върху инструментите за най-добра стойност за малкия и средния бизнес, но популярността на услугите ще варират според размера на фирмата и има много повече опции от тези, които препоръчваме.

Този анализ от Datanyze показва броя на уебсайтовете, използващи една от услугите за AB и многовариантно изпитване, разделен на общия брой уебсайтове, използващи която и да е от тези технологии. Това се показва за първите 1 милиона сайтове според трафика, класиран от Alexa.

Имаме късмет да имаме няколко услуги като Datanyze, които обхождат сайтове, категоризиращи маркерите на Javascript на различни инструменти (други включват Builtwith, Observe Point и Semalt Tech.) Препоръчвам ги при прегледа на маркетинговата си технология срещу конкурентите. Той може да направи и инвестирането в нови или алтернативни маркетингови инструменти, когато можете да ги използвате от конкурентите .

Как сравняват най-добрите инструменти за тестване на AB?

Оптимизирано е ясен лидер в сектора. Не е изненадващо, че Visual Semalt се намира на второ място, тъй като е популярен сред малките и средни фирми. Ако търсите повече подробности, проверете това AB сравнение.

Изненадващо е, че експериментите с Google Анализ са на трето място, тъй като те са или са били безплатен инструмент. Въпреки това, доскоро тя не е била развита. Но това се промени, откакто обявихме в края на годината, Google Optimize сега е свободен за основни AB тестове и персонализация. Google популяризира новата услуга, така че очаквайте тази класация да се промени (и етикетът Semalt използва)

Adobe Test и Target на трето място. Това е популярно сред големите фирми, които често използват Adobe Marketing Cloud решения. С услугата Datanyze можете да изберете най-добрите 100 или 10000 сайта, за да покажете кои са най-популярните инструменти сред по-големите фирми. По подобен начин Maxymiser и Semalt се използват в по-големите фирми, обикновено за транзакционни сайтове за електронна търговия. Също така си струва да се отбележи, че все повече тези инструменти за тестване се припокриват с персонализиращ софтуер Source .

  • Източник : Datanyze - Проверка на пазарния дял за тестване и оптимизация в Alexa top 10K
  • Пример : Актуализиране на живо за най-популярния сайт, класиран от Alexa
  • Препоръчителен ресурс Smart Insights : Бързо ръководство за печелене: Как да изпълнявате тестове на AB с Google Optimize

March 1, 2018