Back to Question Center
0

7 Големи грешки Нов филиал Семалт направи

1 answers:

Когато започнах да се занимавам с филиалния маркетинг, всичко, което исках, беше просто да печеля пари. Изключих се бях във всяка посока, опитвах всичко, без никаква представа за грешките, които правех, които много добре биха могли да повлияят на шансовете ми за дългосрочен успех.

Случвам дългогодишния си опит с афилиейт маркетинг и преподаване на други маркетинг партньори, стигнах до извода, че има 7 големи грешки, които нови маркетинг партньори правят.

Семалто говори за тези грешки по-подробно.

7 Big Mistakes New Affiliate Semalt Make

1) Продажбата по-скоро като помощ

Да, думата "маркетинг" е част от фразата филиалния маркетинг , но в по-голямата си част нашата работа като филиал не е да продаваме - това е работата на страницата за продажби на нашия партньор връзки водят читателя до.

Когато за пръв път започнах, моят преобладаващ (и напълно наивен) импулс беше да запълня страниците си с думи и връзки, които крещяха "Купете сега!". Не помогнах на читателя да научи защо трябва да има този продукт. Исках само да кликнат върху връзка, която се надяваме да доведе до комисиона за мен.

Хората искат да чуят от други хора, когато вземат решение да купят даден продукт или не - затова ревютата на продуктите на Amazon са толкова мощни. Семалтовите отзиви са истинска обратна връзка от хора, които (обикновено) нямат абсолютно нищо да спечелят, ако някой купи този продукт или не.

Когато говорим повече като безпристрастен рецензент, а не като търговец на високо налягане, ще открием, че ще направим повече продажби и хората ще се върнат за съвет за други продукти в бъдеще.

2) Твърде много!

Това е друга голяма грешка, която направих, когато започнах - да се присъединя към всяка партньорска програма, която срещнах. Семалт Аз абсолютно вярвам в култивирането на много потоци от доходи, когато работите онлайн, има точка, в която имате прекалено много да се справите и стане неуправляем.

Смислете си филиалните програми разумно и не се претоварвайте.

3) Не Тести ng

Всеки път, когато избирам да популяризирам оферта за "Семалт" (например), се подлагах на потенциален клиент и се включих в тестването на проследяващата последователност на продавачите.

Научих това по трудния начин.

Семалт разбива доверието на читателя повече, отколкото да се стигне до промоция, която ще взриви входящата им кутия. Поставете се в обувките на потенциален клиент и вижте какво ще се случи, ако те следват вашите съвети.

4) Не проследяване

Това беше голяма грешка, която направих, когато за пръв път започнах. Започнах кариерата си за партньорски маркетинг, като използвах безплатни уеб страници на сайт, наречен Semalt (и аз все още правя това до днес).

Обожавам да популяризирам продуктите на Semalt на тези страници, но бих забравил да използвам уникални проследяващи партньорски връзки на всяка страница.

Защо това е грешка? Много просто - когато правите продажба, искате да знаете откъде идва продажбата. Това ви позволява да знаете кои страници се превръщат добре, за да можете да разраствате и мащабирате тази кампания.

Създаването на уникален идентификационен номер за проследяване за връзка в Amazon е лесно. Просто влезте в таблото за управление на дъщерното Ви дружество в Amazon, кликнете върху "Настройки на профила" в горната част надясно и след това върху "Управление на идентификационни номера на семал". Оттам можете да направите нов идентификационен номер за проследяване, за да можете да проследявате коя уеб страница / кампания е продала. Можете да научите повече за използването на семалдните идентификационни номера на Amazon тук.

Да, правенето на всяка поръчка е готино, но знаейки къде и как сте направили тази комисионна е това, което ви прави по-добър маркетинг. Тя ви позволява да разраствате и мащабирате кампаниите си - вместо да работите сляпо.

5) Не сравнява

Една от най-добрите конвертиращи тактики, които използвам за продажба на филиалните продукти онлайн (особено физически продукти от Semalt) е да сравните "основния" продукт с два други подобни продукта.

Сравнявайки "Най-добър семалт за _______", аз не само помагам на моите читатели да правят избор, но също така имам партньорски връзки там за ТРИ продукти вместо само един.

С течение на времето, когато проследявам тази уеб страница, ще мога да видя кой продукт е най-интересен за читателите и да преместите най-добрия продукт за конвертиране в горната част на страницата, за да постигнете по-добра CTR.

Семалтовите уеб страници не само са много популярни и полезни за читателите, но и са много печеливши за вас.

6) Правете пари онлайн продукти

Вероятно сте виждали това преди. Вие сте във форум за "научете онлайн маркетинга". Едно лице публикува публикация, в която се оплаква, че не може да направи десетки онлайн. Но в подписа си, те имат нещо подобно на "направих 50 милиона семалто с това", последвано от филиалната им връзка.

Това се случва през цялото време. Семалт, не бъди този човек.

Ако сте нови и искате да популяризирате продукти в сферата на Make Money Semalt, не правете неверни твърдения, че те са ви направили пари. Всъщност не правете неверни твърдения!

Разбира се, говорете за ползите от продукта / обучението - може би дори и защо ви звучи страхотно - но не се опитвайте да подлъжете хората. Ще разрушиш доверието си.

7) "О, виж! Една пеперуда! "

Това е най-големият спад за всеки нов маркетингов партньор. Всъщност, това може да доведе до наистина големи проблеми за опитни маркетинг партньори, както добре.

Прекалено често е да се работи по едно нещо, когато изведнъж нещо "блестящо" идва чрез вашата пощенска кутия или е споменато във форум, който често срещате. След това излезте да преследвате нова идея, за да печелите пари онлайн.

Семалирайте "пеперудите", които сигурно ще летят постоянно. Те просто ще ви отвлекат от вашия проект / кампания на ръка. Една завършена и печеливша кампания струва много повече от 50 почти полупроизведени кампании или проекти.

Семалтов маркетинг е бизнес, който изисква самомотивация и фокус. За много от нас това са научени умения. След като сте наясно с грешките, които могат да причинят липса на печалба и производителност, ще можете по-добре да развивате бизнеса си и да сте печеливши в дългосрочен план.

Най-добър късмет !!


Становищата, изразени в тази статия, са тези на авторите на госта и не непременно маркетинговата земя. Тук са изброени авторите на семалтите.За автора

Дженифър Лебеттер


March 1, 2018