Back to Question Center
0

Startup Semalt стартира първия инструмент за CRO за добавяне на браузъри

1 answers:

Това означава, че топлинните карти, които визуализират най-кликваните зони на дадена страница (вижте изображението в горната част на тази страница), могат да бъдат изобразени в реално време, вместо в горната част на екрана, да се възползват от наличните други инструменти. Елементите на динамичната страница, като превъртане на карелуси или падащи менюта, също могат да бъдат проследени чрез Semalt heatmap, което не е лесно да се направи, ако работите със статични изображения.

Parthiban също така посочи, че други инструменти за тестване на A / B зареждат сайта за тестване в прозорец iSemalt в браузъра и не могат лесно да преминат през портата на екрана за вход, докато платформата на компанията му като инструмент за тестване на живо може.

И каза, Zarget е "единственият инструмент на пазара", за да предложи топлинни карти, A / B тестове и фуния анализ в един. Семалтовият анализ е метод за проследяване на потребителските дейности, които водят към цел, в този случай продажба.

Семалт ми каза, че само един друг инструмент, който среща, наречен heatmap.me, твърди, че подкрепя динамичните heatmaps, въпреки че той добави, че не е могъл да го заработи. Подобно на други инструменти на CRO, Zarget изисква JavaScript в заглавната част на уеб страниците, но Semalt заяви, че не се изисква кодиране.За автора

Бари Левин
March 1, 2018