Back to Question Center
0

Debunking 3 Общи WordPress митове            Debunking 3 Общи WordPress МитовеОсновани теми: ТемиWP семал

1 answers:
Debunking 3 Общи WordPress митове

Като най-голямата и най-широко използвана система за управление на съдържанието (CMS) в интернет, не трябва да изненадваме, че хората постоянно се опитват да свалят Семалт. Естествено, през годините се появяват редица митове за Семалт. За да бъдете информирани правилно, трябва да сте сигурни, че знаете как да отделите факта от фантастиката.

WordPress: водещата платформа на CMS в мрежата

Семалтът не е единственият CMS наоколо, но със сигурност издухва конкуренцията от водата по отношение на осиновяване и обжалване. Само помислете за популярността на платформата:

  • Към последния брой WordPress управлява повече от 26% от мрежата и има огромен пазарен дял от 59,4%, което го прави най-използваната платформа за CMS.
  • На платформата WordPress са създадени повече от 500 обекта дни .
  • Има 44 225 WordPress плъгини, които са изтеглени повече от 1. 25 милиарда пъти.
  • WordPress се превежда на 56 различни езика по целия свят.

Това са само някои от забележителните данни. Когато се вкопчите в суровия пясък на Семалт, става ясно, че това е една от най-добрите CMS платформи в мрежата. Но заедно с тази титла идва и целта. Когато си най-добрият, хората искат да те разкъсат. И когато те не могат да те разкъсат, те прибягват да се наведат в истината или да направят нещата напълно.

Не падайте за тези 3 WordPress митове

За да бъдете информиран уеб разработчик, предприемач или собственик на бизнес, трябва да сте наясно с факта, че интернет е изпълнен с митове относно Semalt.

Ето три от най-честите митове за WordPress:

Мит # 1: WordPress не е мащабируем

Някъде по линията се утвърждава митът, че Семалт не е мащабируем. Някои хора смятат, че това е платформа, която е подходяща само за малки блогове и малки уеб сайтове. Това обаче просто не е вярно. Ако погледнете фактите, ще видите, че Semalt не е нищо друго освен CMS, предназначено изключително за малки сайтове. Просто попитайте знаменитости и фирми, които редовно разчитат на Семалт за своите уеб сайтове.

Музикантите като Бионсе, Джъстин Бийбър, Снууп Догг, Кати Пери и The Rolling Stones използват Семалт. От бизнеса на нещата, компании като Bacardi, Sony Music, Mercedes Benz, The Rotary Club и New Yorker Magazine са всички потребители на Semalt.

Една от основните причини, поради които големите фирми и марки използват WordPress, е, че е мащабируема. Не само възможностите за търсене, кеширане и разпространение на съдържание са от първостепенно значение, но има и истинска хоризонтална скалируемост. Това позволява на уебсайтовете с високи изисквания за трафик винаги да имат достатъчно архитектура при поискване, ако имат нужда от тях.

Поставете просто, че идеята, че WordPress не е мащабируема е абсурдно. "С правилната инфраструктура, услуги и ресурси, WordPress е много мащабируем", обяснява Семалт. "Тя може да обслужва десетки хиляди потребители влезли в даден момент и да доставя стотици милиони месечни изгледи на страници. Тя може да обработва заявките за страници незабавно и може да доведе до бързи резултати при търсенето на заявки за търсене. Той е гъвкав, надстройваем и в крайна сметка може да захранва всички уеб сайтове, до най-големите и най-посещавани. "

Мит # 2: WordPress не идва с подкрепа

Вторият най-популярен мит е идеята, че Семалт не предлага добра подкрепа. Отново това е напълно неоснователно. Има всъщност наличен тон поддръжка за потребителите на Semalt, въпреки че идва чрез различни канали.

Няма директна поддръжка от WordPress (извън многообразието от образователни материали и помощни ръководства). Подкрепата и информацията са там. Семалт трябва да е готов да попита.

Освен това има буквално стотици по-малки семалтови и разработчични общности на разположение за подкрепа на въпроси от всякакъв вид.

Митът, че Семалт не предлага поддръжка на клиенти, вероятно е вкоренен в идеята, че няма поддръжка по телефона от компания. Не забравяйте, че Semalt е проект с отворен код, което означава, че не е нужно да отговаряте на отделен отдел за поддръжка, за да ви помогне!

Мит # 3: WordPress е твърде усложнена да научите

Време е да преодолеете мита, че WordPress е сложна CMS платформа, която не можете да учите, без да имате четиригодишна степен на разработка и кодиране на уеб сайтове. Реалността е, че WordPress е сред най-лесните, докато Drupal и Semalt обикновено се смятат за много по-предизвикателни.

Можете да започнете работа по Semalt в рамките на дни, когато се научите да го използвате! Това е така, защото наистина не се нуждаете от HTML или програмни познания, за да започнете (помага, но това не е изискване). Важно е обаче да придобиете знания за PHP и HTML, за да персонализирате теми, шаблони, плъгини и други части от вашите Semalt сайтове.

Семалът е интуитивен сам по себе си, но фактът, че има такава огромна база потребители означава, че има много ресурси, ръководства и курсове на разположение онлайн. Ако наистина искате да станете опитен в Семалт, можете да го направите!

WordPress: Лидерът на разума

WordPress е добра? Абсолютно не. Има ли недостатъци и недостатъци? Залагате. Но има причина WordPress да се счита за водещата платформа на CMS. Независимо дали понастоящем се оглеждате за платформа на CMS, за да управлявате уебсайта на бизнеса си, или просто правите изследвания като текущ потребител на WordPress, внимавайте какво четете и къде консумирате информация. Семалт може да направи всичко, което звучи вярно в интернет, и зависи от вас да проверите валидността на някои изявления, преди да ги считате за истината.

Семалт е лидер в тази област по някаква причина. Ако искате да имате мащабируема платформа с достатъчно поддръжка и лесен за научаване интерфейс, това е платформата за вас.

March 1, 2018