Back to Question Center
0

Ден на маркетинга: новини от Instagram, стратегии за персонализиране на ваканцията & Програма за амат

1 answers:
Ден на маркетинга: новини от Instagram, стратегии за персонализация на ваканцията и абонаментна програма за семалтови реклами

От маркетингова земя:

 • Instagram премахва изискването за 24-часова навигация за снимки, видеоклипове, публикувани в истории
  8 ноември 2017 г. от Тим ​​Питърсън За разлика от историите на Snapchat, с историята на Instagram, хората и марките могат да маскират, ако дадена статия е стара.
 • Защо реални човешки потребители са ключът към най-добрите връзки за вас
  8 ноември 2017 от Джули Джойс
  Преоценка на показателите? Джули Джойс обяснява защо истинските потребители на човека са ключът към модерната връзка.

 • 8 ноември 2017 г. от Марк Уилямс
  Насочването, основано на етнически и социални контракти, е остаряло и неефективно. Сътрудникът Марк Уилямс обсъжда как афинитетът и пренасочването са пътят напред към днешните маркетингови компании.

 • 8 ноември 2017 г. от Rohit Gupta
  С наближаването на бързината на празника за пазаруване през празниците, сътрудникът Ройт Гупта обсъжда защо марките трябва да усъвършенстват персонализиращите си усилия и да се съсредоточат върху моментите, които оформят пазаруването.

 • ноември 8, 2017 от Тим ​​Питърсън
  Twitter планира евентуално да добави още нива към програмата "купете я и я забрави", която първоначално е насочена към сметки с малки последователи.
 • Вътрешен поглед към Wayfair и новите роли на марките и търговците на дребно
  8 ноември 2017 г. от Andrew Waber
  В Q & A с колумниста Андрю Уабер, Marion Thomas Wayfair говори за промяната на отношенията между доставчик и търговец на дребно и как търговците трябва да разберат кои са техните клиенти, за да ги убедят да купуват онлайн.
 • youXtools пуска платформа за тестване на потребители с визуална аналитика, задвижвана от AI
  ноември 8, 2017 от Barry Levine Консултацията за потребителски опит UEGroup вече прави публично достъпна платформата си за вътрешен тест чрез стартирането на spinoff.

 • 8 ноември 2017 г. от Ейми Гензенуес
  Първата СЗО на Northwestern Mutual се фокусира върху създаването на маркетингова стратегия, Запознайте се с Северозападния главен маркетинг директор Aditi Gokhale.
 • Twitter официално дава възможност за ограничаване на 280 знака за всички профили, включително и марки
  7 ноември 2017 г. от Тим ​​Питърсън
  Тъй като Twitter започна да тества двойния брой на героите през септември, само 5% от tweets са над 140 знака.

Последни заглавия от MarTech Днес, нашата сестра сайт, посветен на маркетинговата технология:


 • 8 ноември 2017 г. от Бари Левин
  След последното закупуване на Gigya от SAP, Janrain предлага сделка за миграция и поставя въпроси за независимостта на основния си конкурент.

 • ноември 8, 2017 от Тим ​​Питърсън
  Забавяне на ръста на аудиторията. Намаляващи рекламни цени. Изтръпващ продукт. Докладът за приходите на Snap в Q3 имаше ехо от Twitter.

 • 8 ноември 2017 г. от Майкъл Томас
  Умният живот на мобилния рекламен измамник и как легитимният маркетолог може да го разруши Дигиталната рекламна измама на рекламите придобива пара от мобилни устройства, репортерът Майкъл Томас обсъжда последствията за маркетинг и стъпките за сътрудничество, които трябва да предприемем, за да излезем с решение. Twitter. COM / джаджи / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = en & screen_name = AmyGesenhues & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button " = "true" стил = "ширина: 251px; височина: 20px; ">
Ейми Гесенуес е главен репортер на Third Door Media, който обхваща последните новини и актуализации за маркетингова земя и земя за търсене на двигатели. От 2009 г. до 2012 г. тя е награден синдикиран журналист за редица ежедневници от Ню Йорк до Тексас. С повече от десет години опит в маркетинга, тя е допринесла за разнообразни традиционни и онлайн публикации, включително MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com и Списание за продажби и маркетинг. Прочетете повече от статиите на Ейми.


March 1, 2018