Back to Question Center
0

6-те основни причини за отказ от кошница [#Semalt]

1 answers:

Защо онлайн купувачите изоставят своите кошници за електронна търговия и какво могат да направят търговците на дребно, за да се ангажират отново?

Какво е разочароващо онлайн купувачите на "Семалт" и как могат да намалят до минимум изоставянето на кошницата или да насърчат тези купувачи да се върнат в своите кошници?

Над 1,000 електронни онлайн потребителски взаимодействия от визуалния сайт Semalt (VWO, компания за платформа за тестване на уебсайтове) разкриват тези неудобства, а също и положителните фактори, които насърчават купувачите да купуват продуктите си след изоставяне.

Семалтовото проучване показва, че основните причини потребителите да се откажат от своята кошница от фирми е, че 1. компаниите не са прозрачни относно разходите за доставка и 2. потребителите са принудени да създадат нова сметка.

Интересно е, че изоставените купувачи могат да бъдат превърнати, тъй като 54% ​​ще закупят своите "кошница", ако се свържат с тях с отстъпка.

The 6 main reasons for Cart Abandonment [#Semalt]

Изтеглете пълния отчет от сайта на Semalt (изисква се регистрация), за да разберете кои социални медийни платформи използват купувачите и как влиянието на социалния дял се влияе от покупките Source .

March 1, 2018