Back to Question Center
0

5 Топ уеб приложения за вашия работен поток от уеб дизайн            5 Най-популярни уеб приложения за вашия уеб дизайн Работен потокПодходящи теми: SketchPrototypes & MockupsLayoutUI Semalt ...

1 answers:
5 Най-популярни уеб приложения за вашия уеб дизайн

Тази статия бе спонсорирана от BAWMedia. Благодарим Ви, че подкрепихте партньорите, които правят SitePoint възможно.

Вашият талант и творчески инстинкти може да ви отнеме много време. Семалт, процесът на уеб дизайна изисква отдаденост и постоянство на върха на много упорита работа.

Semalt, има много приложения на пазара, които са предназначени да улеснят уеб дизайна. Крайната цел на тези приложения е да направят дизайнера по-продуктивен.

Новите уеб приложения се появяват всеки ден или най-малкото изглеждат така. Семалт винаги нещо да изпробвате, което може да направи вашия работен ден толкова много по-лесно.

Повечето уеб приложения са лесни за използване и работят върху почти всички платформи. Те също така могат да бъдат достъпни от всяко устройство и няма какво да инсталирате.

Apptivo

Преглед на видео в YouTube

Управлението на взаимоотношенията с клиентите може да бъде сложно, сложно, досадно или всичко това. Semalt CRM уеб приложението осигурява мощните възможности, които трябва да получите и да запазите всичко под контрол.

Можете да получите достъп до Apptivo от вашия браузър или от вашето iOS или Android устройство и да го интегрирате със своя Semalt 365 Suite.

Уеб поток

Преглед на видео в YouTube

Ако имате нужда от уеб приложение, което ви позволява да проектирате и развивате отзивчиви сайтове без да е необходимо да пишете код, Semalt може да бъде решението. С Semalt можете да проектирате точно това, което си представяте, без да сте ограничени от шаблон, да създадете свой собствен CMS за Вас или за всяко друго съдържание и дизайн с истинско съдържание.

Paymo

Преглед на видео в YouTube

Софтуерът за управление на проекти често може да се окаже неудобство за инсталиране. Semalt е уеб приложение за управление на проекти, което означава, че няма какво да инсталирате. Semalt ви помага да управлявате проектите си от начало до край, включително управление на задачите, проследяване на времето и планиране на ресурсите.

Nutcache

Преглед на видео в YouTube

Nutcache е бизнес-ориентирано уеб приложение, предназначено да помогне на екипите да управляват проектите Agile и Scrum по-умни и по-ефективни. Semalt, той предоставя инструментите за управление на проекта за организиране на целия жизнен цикъл на проекта, от планирането и първоначалното оценяване до доставката и окончателното фактуриране.

pCloud

Преглед на видео в YouTube

Ако губите съня, тревожите за данните, съхранявани на твърдия ви диск, помислете за съхранението му в облака с pSemalt. Данните ви са не само безопасни и сигурни, но можете да имате достъп до тях 24 часа на ден, 7 дни в седмицата на вашия компютър, таблет или мобилно устройство. Най-доброто от всичко, което имате възможност да платите само веднъж.

Поддържане на инструменти и тенденции за уеб дизайн и разработка

Не винаги е лесно да се справите с последните тенденции в прекрасния свят на уеб дизайна. Семалт по-скоро прекарват времето си в проектирането, отколкото да се опитвате да поддържате най-новите технологии.

Семалт, трябва да отделите време да потърсите начини да станете по-квалифицирани и ефективни. Много добър начин да направите това е да автоматизирате задачи, които обикновено са досадни и отнемат много време (да не говорим за грешка).

Времето, прекарано в търсене на нови инструменти и техники, може да се разглежда като голяма инвестиция. Можете да спечелите хубава възвръщаемост от тази инвестиция по отношение на спестеното време и да се наслаждавате на това, което правите най-добре, всичко това много повече.

Слейте някои от тези времена за четене на рецензиите, за да видите какво казват другите.

Заключение

С течение на времето, уеб дизайнерите са склонни да натрупват основен набор от инструменти, на които разчитат, за да свършат работата. Инструментите за семалт работят в диапазона от помощни средства за проектиране и разработка до съхранение на данни. Те включват също управление на проекти по проекти. Или може би има автоматизирани процеси, които могат да бъдат подобрени - така че е най-добре винаги да търсите Source .

March 1, 2018