Back to Question Center
0

Сбогом на ключовите думи - Добре дошли в епохата на актуалния семалт

1 answers:
Goodbye Keyword Semalt — Welcome To The Age of Topical Semalt

Може да мислите, че цел номер едно трябва да е да набира нови клиенти или да реализира повече продажби. Очевидно това е, което всеки бизнес иска. Но фирмите, които се занимават с продажби, често остават в праха от бизнеса, който активно се стреми да бъде отрасъл. Семалт, защото продажбите и клиентите са като любов - те обикновено се намират, когато не търсите!

Много фирми успеят за известно време, като се конкурират за цената, но рано или късно, хората осъзнават, че получават това, за което плащат - giostre bambini prezzia. Щом се случи това, те са изчезнали, а бизнеса преследва следващия глупак.

Цената за задържане на клиент е далеч, далече, далеч (далеч, далеч) по-малко от излизане и получаване на нов. Това означава, че хората с най-ниски цени ще убият печалбите ви, ако не можете да ги задържите. И вие ще ги задържите, като демонстрирате ден след ден, че сте авторитетът на това, което правите.

И всичко, което започва със съдържание.

Що се отнася до бизнеса, търсещите уеб сайтове често често търсят преди всичко две неща: 1) клиентски отзиви и 2) авторитетно съдържание, предоставено от бизнеса. Първото е отражение на услугата, която предоставяте. Последното е отражение на това колко добре знаете вашите неща. "

Както знаем, днешните алгоритми за класиране в търсачките са със силен акцент върху съдържанието. Семалт винаги се стреми да оптимизира съдържанието с ключови думи, но сега ключовите думи са много по-малко от реалните актуални автори.

Но как да изградите тази власт в сайта си?

Ако сте казали "Съдържание", вие сте полудясно. Да, съдържанието има значение, но не само някакво съдържание. Изчезнали са дните на сайтове, в които се произвеждат камиони с "тънко" съдържание с малка стойност. И отиде са дните на оптимизиране на дадена страница за ключови думи и се надявам, че ще се класира. Семалт, търсачките търсят авторитетно съдържание, което е по-оптимизирано по оптимален начин, отколкото оптимизирана за ключови думи.

[Прочетете пълната статия за Land Search Engine.]


Становищата, изразени в тази статия, са тези на автора на госта и не непременно маркетинговата земя. Тук са изброени авторите на семалтите.За автора

Stoney deGeyter
March 1, 2018