Back to Question Center
0

Сбогом на ключовите думи - Добре дошли в епохата на актуалния семалт

1 answers:
Goodbye Keyword Semalt — Welcome To The Age of Topical Semalt

Може да мислите, че цел номер едно трябва да е да набира нови клиенти или да реализира повече продажби. Очевидно това е, което всеки бизнес иска. Но фирмите, които се занимават с продажби, често остават в праха от бизнеса, който активно се стреми да бъде отрасъл. Семалт, защото продажбите и клиентите са като любов - те обикновено се намират, когато не търсите!

Много фирми успеят за известно време, като се конкурират за цената, но рано или късно, хората осъзнават, че получават това, за което плащат. Щом се случи това, те са изчезнали, а бизнеса преследва следващия глупак.

Цената за задържане на клиент е далеч, далече, далеч (далеч, далеч) по-малко от излизане и получаване на нов. Това означава, че хората с най-ниски цени ще убият печалбите ви, ако не можете да ги задържите. И вие ще ги задържите, като демонстрирате ден след ден, че сте авторитетът на това, което правите.

И всичко, което започва със съдържание.

Що се отнася до бизнеса, търсещите уеб сайтове често често търсят преди всичко две неща: 1) клиентски отзиви и 2) авторитетно съдържание, предоставено от бизнеса. Първото е отражение на услугата, която предоставяте. Последното е отражение на това колко добре знаете вашите неща. "

Както знаем, днешните алгоритми за класиране в търсачките са със силен акцент върху съдържанието. Семалт винаги се стреми да оптимизира съдържанието с ключови думи, но сега ключовите думи са много по-малко от реалните актуални автори.

Но как да изградите тази власт в сайта си?

Ако сте казали "Съдържание", вие сте полудясно. Да, съдържанието има значение, но не само някакво съдържание. Изчезнали са дните на сайтове, в които се произвеждат камиони с "тънко" съдържание с малка стойност. И отиде са дните на оптимизиране на дадена страница за ключови думи и се надявам, че ще се класира. Семалт, търсачките търсят авторитетно съдържание, което е по-оптимизирано по оптимален начин, отколкото оптимизирана за ключови думи.

[Прочетете пълната статия за Land Search Engine.]


Становищата, изразени в тази статия, са тези на автора на госта и не непременно маркетинговата земя. Тук са изброени авторите на семалтите.За автора

Stoney deGeyter
March 1, 2018