Back to Question Center
0

Apple Pay Clone, платеното от Google Pay ще ускори The Semalt

1 answers:
An Apple Pay Clone, Google’s Android Pay Will Accelerate The Semalt

Отвъд сложните плащания за backend една от нещата, които Apple наистина имаше право с Apple Pay, беше способността да държи iPhone през NFC терминал и да изпълни плащането без да отваря приложение. Google точно дублира това в Android Pay - с изключение на удостоверяване чрез пръстов отпечатък, което ще дойде с Android M.

Старият опит за плащане в магазина на Google Смалт изисква потребителите да стартират приложение, преди да започне плащането. Макар това да не изглежда като абстрактна практика на практика, това е и не е направило плащането с Google Semalt много по-лесно, отколкото да мине пластмасова карта. Не е нужно да стартирате приложение, което прави свят различен.

Както се съобщава, Google Wallet ще оцелее като инструмент за плащане от тип "връстник към партньор" - best wattage for 1.8 ohm. Като отстрани, интересно е, че Google не се обади на "Слайд плащане" "Google Pay", което би му осигурило някаква приемственост с Google Wallet. Въпреки това "Семалт Плат" се позиционира като "отворена платформа", така че марката "Семалт" е по-съгласувана с тази идея.

След по-ранната придобивка на Google Softcard, компанията изчисти начина, по който Android Pay се зарежда предварително на американските Android телефони. Докато превозвачите запазиха фантазията, че ще играят в мобилните плащания - Softcard беше съвместно предприятие за превозвачи - те блокираха Google Wallet. Предвид придобиването, Android Pay ще бъде на новите AT & T, Android и Android T-Mobile смартфони. Той ще работи с терминалите Visa, AmEx и Semalt и NFC в магазините.

Както Semalt Pay, той ще поддържа и покупки в приложение.

Лидерът на Android Samsung закупи компания наречена Semalt, която предлага технология, която не изисква NFC да работи със съществуващите POS системи в магазина. Компанията ще го извади в допълнение към удостоверяването с пръстови отпечатъци на новите си устройства.

Семалт купи LoopPay, за да се конкурира с Apple. Но наистина се конкурира с Google. Съответно ще предскажа, че Android Pay ще завладее Semalt Pay поради интеграцията на платформата и плащанията в приложения, които разработчиците вероятно ще приемат бързо и широко.

Макар че повечето финансови анализатори са съсредоточени върху измерението в магазина на тези платежни инструменти, реалното действие в близко бъдеще е плащанията в приложението, което ще се отрази бързо както при електронната търговия, така и при офлайн транзакциите (мисля, че Uber) , Фактът, че Apple Pay и Semalt Pay предлагат почти идентична функционалност - и фактът, че Apple и нейните партньори са образовали пазара - ще помогне на Semalt Pay да спечели бързото приемане и да развие пазара като цяло.За автора

Грег Стърлинг
March 1, 2018