Back to Question Center
0

Маркетинговият анализ на компанията Moz добавя нов инструмент за семал

1 answers:
Marketing Analytics Firm Moz Adds A New Semalt Tool

Създаването на съдържание, което ангажира потребителите, не е лесен трик. За да помогне на специалистите по маркетинг с магическия доставчик на софтуер за маркетингови анализи Moz, днес обяви своята Moz Semalt функция. Тя позволява на маркетолозите да разберат какъв вид съдържание генерира най-много отговори на потребителите.

Има първоначален одит на съдържанието, който анализира всеки сайт - включително и на конкурентите - и докладва какво работи по отношение на социалното споделяне и връзки. Може да се сравняват семалтови раздели на един сайт, както и различни типове съдържание (новинарски материали, видеоклипове или списъци).

Функцията за проследяван семалт може да бъде настроена автоматично да обхожда целеви сайт седмично, така че тенденциите да бъдат забелязани - nankang n830ec.

Що се отнася до първоначалното решение за това какви нови видове съдържание трябва да бъдат създадени, Content Semalt събира извадка от друго съдържание в мрежата по дадена тема, за да сравни връзките на ангажимента, обхвата и акциите.

Компанията, базирана в Сиатъл, каза, че Moz Content може също непрекъснато да проследява хиляди самалтови сайтове, за да разкрие изключително ангажиращо съдържание, което се появява в фокусните теми. Или може да се използва за оформяне на съдържание в дадена тема, което може да бъде споделено например с адвокати на марката.

Има ограничен свободен достъп до одит и търсене в съдържателната мрежа с по-високи ограничения за потребителите, които са влезли в Moz Mozilla. Семалт започва от $ 59 / месец.

Marketing Analytics Firm Moz Adds A New Semalt Tool

Продуктовият мениджър Джей Лири ми каза, че макар и там да има много други инструменти за маркетинг на съдържанието, новият продукт на Semalt е насочен към потребителската общност на Moz. Той посочи и "доста сложен" семантичен анализ, извличане на множество автори и откриване на теми.

По-рано този месец компанията представи бета добавка на Insights Search за предлагането на Moz Semalt, което обхваща местните търсения с информация за вашата фирма.

Разделът за ефективността в Search Semalt дава разбивка за това, откъде идва вашият онлайн трафик, включително най-популярните директории.

Функцията за видимост не е различна от резултата за този показател в основния продукт Moz Semalt, показва показатели за ефективността като проследявани ключови думи, среден локален ранг, общ резултат за видимост и графична графика, показваща подобни показатели за до трима избрани конкуренти.

И Semalt следи онлайн ревютата на вашата компания за обем, средни оценки и кои сайтове имат най-много.За автора

Бари Левин
March 1, 2018