00:09 Алисън Фас: Благодаря ви, Джули и Елизабет, че се присъединихте към нас днес. Знам, че наистина искам да ви задам много въпроси. Ще започна с цял куп и после ще го отворя на публиката. Също така моята колега Аби Трейси ще проследява хактегата "InkWomen", така че ако имате въпроси, докато говорите, не се притеснявайте да ги пишете и тя ще ме уведоми, когато се появят тези въпроси. Затова първо исках да попитам на аудиторията въпрос. Колко хора тук вече са взели клас SoulCycle някога или тази сутрин? Добре, страхотно. Смятате ли, че това е показателно за Ню Йорк? Това е труден въпрос - open source report generator.

00:53 Джули Райс: Това е труден въпрос, но .Мисля, че е така. Мисля, че много хора се събуждат със SoulCycle.

01:00 Fass: SoulCycle е описан като мания, култ, дори пристрастеност. По-рано тази година, списанието в Ню Йорк описва в стационарните велосипедни стационарни класове като фитнес феномен - частно танцово парти, частна терапия, част от общността. Започнахте през 2006 г. и само за седем години имате 7 000 ездачи на ден, 20 000 на седмица, както каза Кимбърли. Двадесет местоположения, 650 служители и, на базата на гърба ми на изчислението на плика, със сигурност са десетки милиони долари приходи. Откъде влезеш? Как го направи? Какво става тук?

01:39 Елизабет Кътлър: Наистина добро време. Искахме да имаме нещо, което да е ефективно, което да е тренировка за цялото тяло, където наистина може да усетите музиката и да си накарате деня да ви накара. Хубавото, което се е развило е, че велосипедът наистина ви посреща където и да сте в твоя ден. Ако трябва да имате тази тренировка, че може би сте имали груба нощ снощи и трябва да имате наистина хардкор - да бъдете тласкани физически много по-трудно, отколкото някога сте си, ще получите абсолютно това. Ако трябва да преживеете нещо, всички сме човешки. Всички ние имаме тези преживявания - и мотоциклетът е такава метафора за живота, която според мен е наистина готина. За мен това е нещо, с което всеки може да се отнесе. Всеки обича музика. Ритъмът, в който влизаме, е почти транс-подобен и ти се събуждаш и свърши. За мен лично аз дори не искам да работя, но наистина обичам SoulCycle. Джули и аз наистина дойдохме в него от гледна точка на потребителя и какво искахме да се случи там. Ние наистина сме построили всяка част от компанията въз основа на този опит, което е мисля, че нещо, с което всеки може да се отнася.

02:46 Fass: Джули, имаш ли нещо, което да добавиш?

02:48 Райс: Интересно е. Когато започнахме фирмата, наистина си помислихме как можем да направим забавно? Това, което в крайна сметка се е случило, е станало много повече за хората. Мисля, че сме се научили да създаваме невероятно преживяване на клиентите, което наистина прави това за ездача и за това, което те намират в стаята, а също и за предлагането на продукт, който е ефективен, а хората идват да изглеждат по-добре и да се чувстват по-добре, отколкото когато влязоха. че това е наистина комбинация от забавление, опит на клиента и тренировка, която е ефективна.

03:20 Fass: Включва ли се и нещо, което се случва културно в Америка?

03:23 Райс: Е, това е много интересно. Определено мисля това. Мисля, че Елизабет и аз наистина бяхме на преден план на движение за здраве и уелнес. Мисля - знаете ли, видяхме много статии и различни програми за това, но мисля, че фитнес се превръща в новото парти. Страхотно е да се срещнете с приятелите си и да се забавлявате в салона, вместо да излизате и да пиете коктейли. Интересното е, че и двамата с Елизабет идват от култури, които наистина празнуваха това. Елизабет се премести тук от Колорадо, където правеше всякакви външни дейности с приятелите си като социални събития. Аз - същото нещо. Живеех в Калифорния. Моите приятелки и аз отидохме да се разхождаме след работа, вместо да ходим на коктейли. Мисля, че поне в някои части на тази страна наистина се движим към здравето и уелнес като нещо, което ние празнуваме по начин, който е социален, това е общообразователно, това е достойно за нещо да говорим на охладителя на водата сутрин, вместо това партито, което сте ходили предишната вечер. Мисля, че наистина сме влезли в нещо, което току-що е започнало и определено е изгодно за нашия бизнес.

04:35 Fass: И така, как се сблъсквате с идеята?

04:38 Cutler: Едновременно.

04:39 Райс: Наистина. Елизабет и аз съществувахме в различни вселени. Бих искал да го кажа там, за да кажа, че ние всъщност не се познавахме, преди да имаме тази брилянтна идея поотделно. Въведохме нещо на случаен принцип. И двамата посетихме различни фитнес центрове, търсещи тренировка, която наистина ще ни накара да се чувстваме щастливи. Някой каза: "О, срещнах тази жена, може да искате да поговорите с нея, тя говори за започването на студио за упражнения." И аз казах на някого: "Току-що се преместих от Калифорния. може да бъде вдъхновяваща.Това би могло да бъде забавно.Това би могло да бъде облекчаване на стреса.Това би могло да бъде нещо, което хората наистина се радват заедно.‖ И този човек каза: "Знаеш ли, аз ще ти дам номера на тази жена.Може би ти искам да обядваме. "И ние буквално отидохме на обяд заедно. Винаги се шегуваме. Нашите съпрузи не го обичат, но ние сме най-добрият сляп, на когото някога сме били. Това е истината. Срещнали сме се на този обяд. Винаги казвам, че разговорът просто не е приключил. Тя започна да говори за това, което смяташе, че може да бъде, и тогава започнах да говоря. Беше като симфония. Току-що се появи балон.

05:44 Райс: Докато си тръгнахме, влязох в кабината си и тя се качи в кабината си и ти казвам, че вратата ми в кабината още не беше затворена и мобилният ми телефон звънна , Тя ми каза: "Имам идея, търсиш кърпи, ще отида в Craigslist и ще намеря място." Аз казах: "Разбира се". Честно казано, 48 часа по-късно ми се обади и каза: "Открих пространство, да отидем в Горна Уестсайд." Работех по това време - "по време на обядната ви почивка ще разгледаме един стар танц студио ". Знаеш ли, в последствие, един от най-големите такъми от този конкретен момент беше, че наистина ни хванаха. Ние не мислехме повече. Не беше година, о, трябва ли да се откажа от работата си? Как ще направим това? Отидохме по улицата. Седяхме в кафене. Извадихме хартиена салфетка. Написахме нашия бизнес план на гърба, което беше, ако имахме толкова много велосипеди и това много ездачи щяхме да направим това много долари. Всеки от нас имаше пет-месечни дъщери по това време.

06:39 Cutler: Имахме голям ресурс. Моята снаха имаше йога студия и така страхът от колко е застраховка и как се справяте с това и че някои от тези подробности успяхме да го използваме. Имахме като добър парче и след това го удвоихме, защото знаем как работи животът, за да сме сигурни, че покриваме разходите си, и че не сме се захванали с нещо, което ще съжаляваме. И това е вярно. Направихме го на гърба на салфетка. Изглеждаше добре и ние просто си помислихме, добре, нали знаеш.

07:06 Райс: Шест месеца по-късно бяхме отворени. Не е шега. Изградихме рецепцията от кухнята в Ikea.

07:12 Сетлер: О, Боже мой! Направихме 15 обиколки за Ikea. В крайна сметка всички парчета бяха върнати в Ню Йорк. Направих изследванията си върху кърпи, както обещах, защото тя каза, че ще ни намери място. Оказва се, че ги наемете в началото. Всъщност не ги купувате. И това беше всичко. Пет месеца по-късно бяхме отворени за работа. Отново наистина мисля, че точката на цялата тази история беше, че просто го направихме. Току-що сложихме един крак пред другия и просто имахме шанс.

07:46 Cutler: Току-що направихме пет неща на ден. Ако направя пет неща и правите пет неща, тези пет неща ще бъдат 10 неща и до края на седмицата ще направим 50 неща и ние ще сме на път.

07:56 Райс: И ще кажа също така, че най-хубавото е да имаш добър партньор е, че някак си се подчиняваш един на друг. Елизабет щеше да каже: "Добре, правете това и аз ще направя това" и щяхме да тръгнем и да го направим, след което щяхме да проверим отново. Определено имаше нещо за структурата, като всеки от нас беше изключен сам но да се върнем заедно, за да запазим топката.