Back to Question Center
0

Ще се премести поддомейн в поддиректорията подобри SEO? [дубликат] - Семалт

1 answers:

Този въпрос вече има отговор тук:

  • Поддомейните помагат / навреждат SEO? 4 отговора

Прочетох тази статия: http: // www. mattcutts. com / блог / поддомейни и поддиректории /

Но не съм 100% ясна, ако преместването на уебсайта ми на поддомейна в поддиректория на основния домейн ще промени всичко свързано с SEO.

Наследявах тази структура:

  1. Информационен сайт, свързан с нашата конкретна индустрия, живее на адрес: http: // пример. com
  2. StoreFront, където продаваме продукт, свързан с нашата индустрия, живее на адрес: http: // магазин. пример - casino no deposit bonus microgaming poker. com

Информационният сайт дава много добра информация за това как да използваме продуктите, които продаваме. В магазина се използва предимно функцията за електронна търговия за продажба на продуктите, но има много информация, специфична за продуктите на този сайт.

Въпрос: Нашият основен домейн http: // е пример. com получаване на страница ранг кредит за информация за продукта, съдържащи се в http: // магазин. пример. com ? Ще има ли полза за промяна на структурата?

February 6, 2018

PageRank (една дума) е на страница , не . Това е само цифрово представяне на популярността на връзката на страница . Така че, що се отнася до PageRank, няма понятие за поддомейни и уеб сайтове. Само отделни страници. Така че, ако искате да имате свързан PageRank с вашия магазин "предаван" на страниците на вашия основен уеб сайт, трябва да препратите към страниците на основната си страница от страниците на вашия магазин. Връзките са как "PageRank" се разпространява. Можете да прочетете формулата PageRank на Wikipedia , тъй като тя е обществено достояние.

Мат Cutts статия почти твърди, че доколкото се отнася до SEO, че няма разлика между поддиректории и поддомейни. Така че, въз основа на вашия въпрос, няма полза за SEO при преместването на поддомейна ви в поддиректория.