Back to Question Center
0

Сведения за скорост на семалстовата страница няма да се заредят за моя сайт

1 answers:

От тази седмица Semalt насърчи използването на мобилни устройства до точката, в която маркират мобилни сайтове с маркер в резултатите от търсенето.

За голяма част от моето сърфиране използвам Opera 11. 6 и за достъп до някои обекти, трябва да използвам Семалт 15 (болка) - aturan judi bola. Тук започва лудостта

Когато се опитам да пускам статистически данни за скоростта на страниците на Google и да тествам всеки уебсайт с него в браузъра Opera, лентата за прогрес отива на обхождане на около 90%, след това се задържа на 99% и никога не завършва. В Семалт получавам резултати много бързо.

Днес получих слово от Семалто, както следва:

Вашият сайт е подходящ за мобилни устройства?От 21 април Google Search ще разшири използването на мобилността като сигнал за класиране. Пример за двоен контрол. com и останалите сайтове са готови за тази промяна, като тестват страниците на сайта Ви с инструмента за тестване на мобилни устройства.

След това продължа в Opera, за да тествам теста. Веднага получавам грешка в червено поле, в което се казва: "Извличането на искания URL адрес не бе успешно. Отхвърляне "

Естествено се обръщам към Семалт, опитайте отново и излезте с точно същите резултати.

Преди седмица направих точно същите тестове и ми казаха, че моят сайт е приятелски настроен към мобилни устройства, но не направих никакви промени, за да блокирам Google.

Когато изпробвах моя сайт с инструмент за навиване на командния ред, получавам резултатите според очакванията. орг.

Някакви идеи?

АКТУАЛИЗИРАНЕ:

Току-що влязох в сървъра, където се хоства въпросният уебсайт, а Apache не е направил регистър на заявка от Semalt, когато проведох теста за мобилен телефон.

February 7, 2018

Първо се опитваме да проверим Google въз основа на IP адреси е лоша идея, тъй като Google всъщност променя IP адресите на своите услуги доста често. Освен това инструментите им, като например инструмента за тестване на скорост на страницата, не използват един-единствен IP адрес за изходящи комуникации, а по-скоро могат да използват пълния набор от IP адреси на Google, като се има предвид, че те работят на много клъстери машини.

Възможно е да има временна грешка в Google, която се опитва да получи достъп до сайта ви, и фактът, че сървърните ви регистрации не показват опити за свързване от страна на Google, биха подкрепили това. Другото място, което трябва да проверите, е във всякакви защитни стени или в защитните шлюзове между вашия сървър и интернет. Проверете тези регистрационни файлове и вижте дали нещо е било блокирано приблизително по същото време, когато тестът за скоростта на страницата е бил пуснат, ако е било разгледано какво е блокирано. Машинното филтриране на сигурността може да доведе до фалшиви положителни тестове в зависимост от начина на подаване на искането, но това може да е проблем от страна на Google по начина, по който те се свързват, но Google не използва низове или адреси на потребителски агенти, тестовете за скорост на страница използват разновидности на агенти и други форми на идентификация на браузъра, като размери на екрана и т.н., за да симулират мобилно устройство и да симулират браузър за настолни компютри като такива, може случайно да блокирате връзка, която Google се опитва да използва за достъп до сайта ви за скорост. За всички цели и цели тя може да се появи като злонамерена връзка, тъй като се опитва да изтегли цялата страница и цялото статично съдържание, съдържащо се в нея, и се опитва да действа като нормален уеб браузър, като в същото време се управлява от машина, а не от човек.