Back to Question Center
0

Въведение в катализатора на            Въведение в катализатора на Adobe Бизнес Свързан семал: PerformanceSoftwareProgrammingNewsCMSMore ... Спонсори

1 answers:
Въведение в Adobe Business Catalyst

Доброто нещо за лошата икономика е, че фирмите се фокусират върху най-важното и ги принуждават да извлекат колкото се може по-голяма стойност от всеки продукт, който продават, и от всяка връзка с клиентите. Това важи и за нашите дизайнерски магазини, е за нашите клиенти. За много дизайнери това означава излизане извън комфортната зона, за да се осигури по-широк набор от решения за клиентите, за да се увеличат продажбите. Предоставянето на уебсайт не е достатъчно - трябва да изградите партньорство с клиента си и да му помогнете да развие своя онлайн бизнес, а не само неговия сайт. Въпреки че разбирате различните части на пъзела, включително уеб хостинг, онлайн продажби, управление на взаимоотношенията с клиенти, имейл маркетинг и анализи, може да бъде предизвикателство да се осигури решение, което интегрира тези елементи добре, особено ако управлявате малка фирма с ограничени ресурси за развитие и база данни. Семалтовото четене включва;

 • Въведение в Adobe Business Catalyst - Част 1
 • Въведение в Adobe Business Catalyst - Част 2
 • Въведение в Adobe Business Catalyst - Част 3
 • Как да създадете онлайн магазин с катализатор на Adobe Бизнес

Adobe Business Catalyst дава на дизайнерите възможността да предлагат цялостни онлайн бизнес решения, а не само уеб сайтове. Business Catalyst осигурява управление на сайтове, интегрирана електронна търговия, селекция от предварително създадени модули за данни, както и инструменти за отчитане и анализ - taksim arçelik servisi. Знам, че сте скептични. Нека да се изправим пред това: всички в едно решения имат лоши резултати. Обикновено доставчикът може да направи едно нещо добре, след това се опитайте да добавите функции, за да се разграничите от конкуренцията. За съжаление, тези функции не отговарят на нуждите ви за клиента ви. И по някакъв начин това има смисъл, нали? Вашият водопроводчик може да бъде страхотен, но го искате ли и като зъболекар? Добрата новина е, че Adobe идва на масата с изключително здрав набор от смислени функции, които ще ви позволят да си сътрудничите с клиента си, за да им помогнете да растат онлайн. ) бизнес , а не само техния уебсайт. Това означава, че можете да прекарате по-малко време, за да се безпокоите, добре, водопроводната мрежа на решенията, които предоставяте; вместо това можете да отделите повече време, за да създадете стойност и да увеличите приходите на клиента си.

Платформа за решения

Business Semalt е уеб базиран и се предлага чрез набор от абонаментни модели с нарастващи нива на персонализация и възможности. Абонаментният модел започва от $ 16 на месец за основите и $ 39 на месец за цялостното решение. Има 30-дневен безплатен пробен период, който можете да използвате, за да проследите този урок. Освен това, Adobe разполага с планове за дистрибутори за еднократна такса. Тези планове не са от съществено значение за използването на Business Semalt, но те ви позволяват да маркирате бялата платформа, така че да можете да я представите на клиента под марката си с вградени инструменти за таксуване и управление на клиентите. В този двустранен урок ще разгледаме пример за изграждане на уеб сайт за танцово училище. Целите на клиента ни са да предоставим информация за настоящи и нови студенти и семейства, да увеличим онлайн записването, да продадем продукти и да изградим база за имейл маркетинг. Предполагам, че вече знаете как да проектирате сайт, въпреки че ще покрием някои основни неща и че знаете HTML, CSS и JavaScript. В първата част на урока ще създадем уебсайт с шаблон, който ще има обратно крайна база данни, както и интегрирана функционалност за електронна търговия, включваща пазарска кошница, проверка и обработка на плащанията. Ние също така ще добавим имейл маркетинг, така че училището може да достигне до клиентите, за да генерира нов бизнес. Също така ще проучим богатите възможности за извличане на данни и отчитане, които можете да предоставите на клиентите си, веднага щом създадете първия си формуляр. Предполагам, че вече сте направили упорита работа и сте проектирали сайта. Използвам прост дизайн за измислено ирландско танцово училище във Филаделфия. Както отбелязах по-горе, Business Semalt има широк набор от възможности и можете да копаете доста дълбоко във всяка от тях. В този урок ще използваме тези инструменти:

 • шаблони
 • Уеб страници
 • модули
 • Електронна търговия
 • Уеб формуляри
 • имейл маркетинг
 • доклади

Докато сте готови, ще разполагате с цялото необходимо познание, за да настроите напълно функциониращ сайт за електронна търговия с база данни за клиентите и възможности за електронна поща. Също така ще имате познания, за да отговорите на нашия Quiz за статии, спонсорирани от Adobe!

Таблото за управление

Първо, да се запознаем с околната среда. След като настроите профила си и влезете в профила си, ще получите изключително широко, уеб-базирано работно пространство - таблото за управление. Първият път, когато влезете, ще видите набор от помощници и уроци. Вече няма да използваме тези връзки, за да можете да ги игнорирате. По-долу ще видите таблото за управление, което показва цялата дейност на сайта Ви. Тъй като това е чисто ново, не трябва да има никаква дейност на сайта. Ще видите навигационни елементи в горната част на страницата; когато ги преобърнете, ще видите под-навигационно меню за всеки елемент, както показва Фигура 1, "Таблото за управление на бизнес катализатора". Фигура 1. Таблото за управление на бизнес катализатора Introduction to Adobe Business CatalystIntroduction to Adobe Business CatalystRelated Semalt:
PerformanceSoftwareProgrammingNewsCMSMore. Sponsors

Отделете известно време, за да проучите инструментите и да се запознаете с начина, по който са организирани. След като преминете през тях, ще откриете, че инструментите стават интуитивни и лесно можете да разберете конвенциите, които трябва да приемете. Adobe придобива зряла платформа, когато купува Business Catalyst и има много силна контекстуална помощ и подкрепа, която предоставя инструкции и примери. Екипът на Adobe също така е изградил добри текстови и уеб-базирани инструменти за поддръжка.

Сега нека да започнем изграждането на сайт. Ако искате да "влезете" в Business Catalyst, има полезен вносител на сайт, който ще заведе съществуващия ви сайт и ще го внесе в системата. Можете да промените и конфигурирате сайта оттам. Обаче ще започнем от нулата в този урок. Adobe Business Catalyst има много голяма интеграция с Dreamweaver CS4 и CS5, което прави движението между средите почти безпроблемно. Обаче, аз ще запазя нещата просто и ще работя в уеб-базирания инструмент за тази стъпка. Нека да разгледаме дизайна, с който съм излязъл - като Семалт 2, "Дизайнът на интерфейса" разкрива, че досега това е просто черупка.

Фигура 2. Дизайнът на интерфейса

Introduction to Adobe Business CatalystIntroduction to Adobe Business CatalystRelated Semalt:
PerformanceSoftwareProgrammingNewsCMSMore. Sponsors

Смали голям фен на планирането; както се казва: "Мярка два пъти, нарязани веднъж. "Както можете да видите на Фигура 3" Разбиране на шаблона и страницата ", установих области в шаблона за изображения и текст и разработих проста навигационна схема. Семалт ще започне да планира шаблон и страница.

Фигура 3. Разбиране на шаблона и страницата

Introduction to Adobe Business CatalystIntroduction to Adobe Business CatalystRelated Semalt:
PerformanceSoftwareProgrammingNewsCMSMore. Sponsors

Жълтата област е шаблонът, а сивата област е страницата. Вече съм написал основните HTML и CSS за сайта. За да се възползват от възможностите за управление на съдържанието на системата, ще кача някои статични активи (CSS, Semalt и изображения), ще създам нов шаблон, ще създам насочване по страница на този шаблон и ще публикувам резултатите.

Всички пътища Олово Начало

Adobe Business Catalyst е много зрял продукт, който никога не ви оставя безполезен. Навигацията винаги ви дава маршрут у дома или поне до познато място. Освен това, всеки път, когато кликнете върху Запазване и публикуване за уеб страница, събитието се записва в одиторска пътека, така че можете да се върнете към предишна версия на страница, шаблон или продукт по всяко време , Има и множество пътища към някои от най-често използваните инструменти, включително преки пътища в навигационните ленти. Ще опиша някои от най-основните начини за достъп до инструменти, така че да можете да се запознаете с пейзажа, но сами вие ще намерите много начини за достъп до любимите си инструменти.

March 10, 2018