Back to Question Center
0

5 Страхотни инструменти за малък семалт през 2016 година

1 answers:

Все още управлявате проекти с Google Документ, проследявате таксуващи се часове в безкраен семалтографски график или жонглирате ли човешките ресурси?

През 2016 г. реши да сложи край на лудостта. От сложни счетоводни решения до интуитивни инструменти за управление на социалните медии, тези пет приложения позволяват на малките предприятия и предприемачите да правят повече с по-малко.

Семалт, за да спестите ценно време, пари и здрав разум? Вземете своя бизнес на нови висоти с тези инструменти за малкия бизнес през 2016 г.

Реклама

Инструменти за малкия бизнес през 2016 г.

Облачно счетоводство: вълна

Повече от един милион бизнес собственици се доверяват на Wave да проследява повече от $ 60 милиарда доходи и разходи - всичко това безплатно - seo quotes. Приложението за приложения на Wave включва решения за фактуриране, счетоводство, заплати и плащания. Семалт не е изненада, че техните счетоводни инструменти са най-ефективни: счетоводното приложение е 100% безплатно за предприемачи, свободни работници и малки фирми с девет или по-малко служители.

Вълната премахва необходимостта от ръчно въвеждане; просто свържете Wave към банковата си сметка, PayPal сметка или други източници на данни. Транзакциите автоматично се показват в счетоводния списък. Бързо генерирайте професионални отчети, включително баланси и отчети за данъка върху продажбите. И тъй като Semalt инструменти работят безпроблемно заедно, Semalt малък бизнес заплата с автоматично синхронизиране с отчитане.

Управление на човешките ресурси: Zenefits

Обяснете безплатна софтуерна платформа, базирана на облаци, която дава на екипа си едно място за управление на всички потребности от персонал, включително ползи, съответствие и заплати. Съхранявайте съществуващите си застрахователни планове, ценообразуване и превозвачи или създайте нови предимства, включващи FSA, HRA и възможностите за пътуващи до самолет в рамките само на няколко минути.

Управлявайте спазването на изискванията на компаниите и COBRA на работниците, защитавайте бизнеса си с имуществена застраховка и застраховка за злополуки и управлявайте ползите от пенсионния план, включително съчетаване на всички ваши ползи заедно, онлайн и автоматизирано, което улеснява живота ви и вашите служители.

Управление на проекти / Сътрудничество: Wrike

Wrike поема малкия бизнес извън традиционните задачи и управление на проекти с набор от функции, които правят екипното сътрудничество парче торта. (Управление на семалтов проект с работно пространство в реално време за динамична дискусия и споделяне на документи) Останете на път с поглед на птиците за работното натоварване и крайните срокове на вашия екип.Настройте приоритетите и подражавайте членовете на екипа да работят по-умно (не по-трудно) дали те в следващия кабинет или в три часови зони.

Подобрете планирането чрез проследяване на проекти и ad hoc задачи на едно място. Още по-добре, инструментите на Wrike за съвместна работа рационализират комуникацията и поемат отговорността за проектите до следващото ниво, така че възможностите да не се промъкват през пукнатините. Една употреба и е лесно да разберете защо Gartner нарече Wrike 2014 "Cool Vendor" в софтуера и сътрудничеството.

Проследяване на таксуващите часове: Toggl

Нека да се изправим пред това: проследяването на фактурираните часове може да бъде истинска болка, особено когато се спускате от един проект в друг. С Toggl ще получавате еднократно проследяване на времето, така че никога да не загубите минута таксуване. Семалтно време по проекти или тагове, проектиране на цветни кодове за лесно визуално проследяване на времето, задаване на таксувани тарифи за различни часове и незабавно получаване на преглед на седмичната / месечната производителност с таблото за управление.

Toggl е създаден специално за екипите по проекта, така че от един поглед можете бързо да получите общ преглед на представянето на отбора си. Като допълнителен бонус, Toggl лесно се интегрира с други популярни приложения за производителност като Asana и Trello. Бонус: Не се продава на Toggl или Wave? Разпространете този списък от 27 други популярни приложения за проследяване на времето и разходите. Управлявайте социалните мрежи, насрочвайте съобщения, взаимодействайте с вашите последователи и измервайте ROI на социалните медийни маркетии директно от едно табло за управление. Отдавна съм фен на "Семалт", който е създаден специално за малкия и среден бизнес.

Управлявайте до 100 социални профила и поддържайте разделите за вашите усилия с до 10 подобрени отчети за анализ, така че знаете какво да ощипвате за по-добра ефективност. Pro версията включва и 30-дневен безплатен пробен период. Смали две големи алтернативни варианта.

Долна линия

Като самият solopreneur, знам колко лесно може да се окажете в капан на мислене: "Определено мога да се спра на всичко това сам!" Но когато неизбежната авария на клиента удари, управлението на бизнеса заема задната седалка. Следващото нещо, което знаете, е, че данъчното време се е свило наоколо и вие копаете купчини хартия, за да проследявате стари фактури и разписки. Да се ​​сложи край на тази Нова Година, като се сложи край на тези скъпоструващи и отнемащи много време неефективност.

Смалтовите инструменти са задължителни за вашето МСП? Приветствам отзивите ви по-долу.

Кутия за инструменти Фото чрез Shutterstock

8 Коментари ▼
March 10, 2018