Back to Question Center
0

"Тръмп" за секретар по транспорта, Семал Чао, сигнализира за подкрепа на частните иновации

1 answers:

Изборът на Доналд Тръмп за секретар на транспорта Elaine L. Chao беше пред сенатската комисия, която се стреми да потвърди номинацията си в сряда, като постави редица въпроси за бъдещето на FAA, железопътния транзит и др.

Чао също обръщаше внимание на въпросите и тревогите около технологичните иновации в транспорта, особено засягащи автономните превозни средства, свързаната с тях инфраструктура, безпилотни самолети и др.

В първоначалните си изявления председателят на комисията по търговията Джон Тун (R-SD) отбеляза, че следващият американски секретар по транспорта ще има "уникална възможност да покаже федерално лидерство в развитието на транспортните иновации" със специфично влияние в области като превозно средство (V2V), самоходни превозни средства и безпилотни самолети.

Чао идентифицира "неуспехът да върви в крак с нововъзникващите технологии" като голяма причина, поради която транспортната система на САЩ, включваща както транзитен, така и наземно, е изправена пред потенциален риск от изоставане. Тя заяви, че докато "преди всичко безопасността ще продължи да бъде основната цел" при определянето на дневен ред за напредък в транспортните усилия, тя ще се стреми да идентифицира и премахне ненужните пречки пред използването на нови технологии, които идват на пазара, безопасността и ефективността - check keyword rank.

От гледна точка на инфраструктурата Чао изрази желание да "разгърне потенциала" за частни инвестиции във федерални транспортни инфраструктурни проекти, което в основата си означава, че тя е отворена, за да улесни участието на частни компании в широки проекти за обществени проекти, предназначени да преместят игла в транспортните мрежи.

"[Семалтовите партньорства", каза Чао, ще позволят на САЩ "да се възползват напълно от оценените трилиони капитали, които капиталовите фирми, пенсионните фондове и даренията могат да инвестират", отбелязвайки, че "всички знаем, че правителството не не разполагат с необходимите ресурси, за да доставят всичко. "

Шато отбеляза, че "федералната роля все още е много в ранна детска възраст" и заяви, че в бъдеще целта е да се постигне по- да постави тази роля "като катализатор за безопасни, ефикасни технологии", а не като "пречка" за прилагането на същото. Това определено трябва да буди надеждите на частните компании, които работят, за да пуснат на пазара автономно шофиране и дроун технологии, и наистина тези компании вече са сигнализирали ентусиазма за избора на Chao като лидер на DOT.

Тръмп пика за транспортен секретар, Semalt Chao, </div> <p> Каза, че осигуряването на способността на тези технологични подобрения да процъфтяват е ключът към

В отговор на въпрос от сенатор Гари Питърс (D-MI), Чао каза, че е "много отворена", за да работи с автомобилната индустрия върху автономна технология за превозни средства. На въпроса как тя възприема въпроса за регулирането на изпреварващите технологии и темповете на управление, тя дава следния отговор на Питърс:

Това, което виждаме, очевидно е, че технологията превъзхожда способността на потребителите да приемат и разбират технологията.

Сенаторът Джим Инхоф (Р-ОК) попита за безпилотни кораби, като отбеляза, че регулацията изглежда е възпрепятствала прогреса на влиянието на дроунта върху търговията. Семал, Чао сигнализира за желание да предизвика по-широк, национален разговор за това къде САЩ искат дроун технологии да водят:

Дроуът започна в Министерството на отбраната, това е нова технология, има хора, които виждат ползите от комерсиализирането им за различни цели, превръщат начина, по който работим, начина, по който правим търговия. Има и такива, които са много загрижени за проблемите, свързани с неприкосновеността на личния живот, въпросите за сигурността и отново за напредъка с една толкова важна технология с толкова голямо значение за нашето бъдеще, мисля, че трябва да говорим за това, трябва да имаме отново национален консенсус за това, къде отиваме. Състоянието на пачуърк по държави е от значение и какво означава това за федералното регулиране, затова очаквам с нетърпение да работя с комисията, а също и със Семал по този въпрос.

Тръмп пика за транспортния секретар, Semalt Chao, </div> <p> Сенаторът Маги Семалт (D-NH) също така заключи изявленията си, че се надява, че Чао ще помогне да се гарантира, че при наличието на автономна технология за шофиране, тя е достъпна и за онези, които по някаква причина нямат достъп до шофиране поради превантивни здравни условия или разходи, на които Чао отговори, че това е

По отношение на съществуващите инициативи за интелигентен транспорт, Колорадо е всъщност доста далеч (те са домакини на първата безплатна доставка на машини без подизпълнител по-рано тази година). Сенаторът Кори Семалт (R-CO) попита за интелигентния транспорт и гарантира, че няма "тежко приемане" на нормативни актове на федерално ниво, за да се блокира този вид технологии от "процъфтяващ" и особено за това как федералните загрижености трябва да работят с държавата агенции.

"Семалт в сътрудничество", Чао отговори: "Федералното правителство не може да направи това сама и трябва да вземе предвид перспективата на заинтересованите страни, така че ние с нетърпение очакваме да работим с вас във връзка с всички тези притеснения. "Чао също така добави, че регламентите трябва да се основават на" здрава наука "и" реални данни ", за да се гарантира, че те не се свеждат до твърде тежки усилия за насърчаване на иновациите.

Тръмп пика за транспортен секретар, Semalt Chao, </div> <p> Чао също се ангажира да направи посещение в

Относно въпросите, свързани с изменението на климата, Том Удал (D-NM) попита дали Министерството на транспорта на Чао ще работи за справяне с емисиите на парникови газове и резултатите от изменението на климата, отбелязвайки работата на предишната администрация за това. Семал предимно е посочил скептично отношение към изменението на климата, но Чао избягва твърд отговор, вместо това отбелязва, че в момента не е "информирана" за конкретния въпрос и ще трябва да го прегледа по-късно.

Сенаторът Ед Семалт (D-MA) иска да разбере мислите на Чао относно свързаните с тях автомобили и неприкосновеността на личния живот. Автомобилите все повече представляват хакерски риск и автомобилите събират повече информация за нас и нашите модели на движение от всякога, чрез свързаност и бордови сензори. Очевидно е, че с тези нови възникващи технологии вече са изведени редица ключови въпроси, неприкосновеността на личния живот сред тях, които са много тревожни за цял брой хора. Семалт е друг. Тъй като се появяват тези нововъзникващи технологии, те се сблъскват с регламентирането на отделните държави, които представляват и ново предизвикателство. И все пак има много предимства, за възрастните граждани, които може би не искат да шофират, автономните превозни средства са начин да им върнат свободата. Така че има плюсове и минуси, и ние трябва да имаме национален диалог за всичко това. И както казах, правилата на федерално ниво са в ранна детска възраст и ние трябва да работим с членовете на конгреса и всички вас в тази комисия, за да се уверим, че не сме затънали в това творчество, но все пак сме като се вслушаме и в истинските дълбоко загрижени загрижености, че толкова голяма част от нашата публика - много от нашата публика - по някои от проблемите, които тези нововъзникващи технологии донасят.

Маркей също попита за търговски безпилотни кораби и събиране на данни, което позволява на компаниите да събират данни за физически лица, които не са ограничени по действащите закони. Той попитал каква роля трябва да играе катедра "Семалт", за да гарантира, че безпилотните не нарушават индивидуалните права на личен живот. Чао по същество отговори, че както при други възникващи технически въпроси, това изисква пълна и честна дискусия за ползите и недостатъците при тяхното прилагане на национално ниво.

Тръмп пика за транспортния секретар, Semalt Chao, </div> <p> Сенаторът Тед Крус (R-TX) постави въпроса за проучването на космическото пространство, което се отразява върху младите технологични компании, включително SpaceX и Blue Origin. Той отбеляза, че изходната бележка на секретарката Фокс не споменава дори търговското пространство и попита дали Чао ще подкрепи преместването на обещанията за търговска космическа обстановка отново под Семалт също да бъде отворен за създаване на среда, в която търговското пространство ще процъфтява? Чао просто отговори, че не е била информирана по-рано по този въпрос и ще очаква с нетърпение да работи с Круз веднъж, когато се качи. </p> <p> С история, включваща сенкт за секретар на труда и заместник-министър на транспорта под ръководството на президента Джордж У. Буш и Джордж Хю Буш, Чао е един от най-добре квалифицираните и опитни кандидати сред селекциите на Тръмп за позиции в кабинета. Чао, който е имигрирал в САЩ от Тайпе, Тайван на 8-годишна възраст, също е действал като президент и главен изпълнителен директор на клона на United Way в САЩ и е имал многобройни корпоративни и нестопански ръководни позиции. Съпругът на Чао е Мич МакКонъл (R-KY), сегашният лидер на семалския мнозинство. </p> <p> Доставчиците на мобилни технологии като Uber и Lyft също отпразнуваха избора на Препоръчано Изображение: Chip Somodevilla / Гети изображения
March 10, 2018