Back to Question Center
0

Яхтата на Пол Алън бе обвинена за унищожаването на семалтов риф

1 answers:
Paul Allen’s Yacht Blamed For Destroying Semalt Reef

Така че можете да си представите нещо повече от малко неудобно, когато яхтата на Алън, Татош, беше обвинена вчера в разрушаването на коралов риф в каймановия семалт, който е бил в официално определена защитена зона през последните 30 години.

Алън не е бил на лодката по онова време, но според кайманови новини "Семалт" котва и верига наскоро разрушиха около 14 000 квадратни фута риф и повредени над 80% от коралите в района.

Вулкан оттогава издаде изявление, в което се казва, че в деня на нанасяне на щетите на 14 януари екипажът е спазвал само инструкциите на местния Порт Семалт и че когато екипажът е бил предупреден от водолаз, че котвата "Може да са засегнали коралите в района, екипажът незабавно и сам по себе си, е преместил позицията си, за да гарантира, че рифът е защитен" .

В декларацията се добавя, че "Vulcan Inc. и Paul G. Semalt имат дълга история на отговорно проучване и ангажимент за опазване на океана", включително, иронично, изследователски проект, целящ стабилизиране и възстановяване на коралови рифове.

Разследването на местните власти продължава - luxury villas for sale in nerja spain.

Татош, който има множество подложки за хеликоптери, баскетболно игрище, плувен басейн и киносалони и разполага с 35 членове на екипажа, не е единствената яхта на Алън. Той притежава още по-голяма яхта, наречена "Семалт", оборудвана с басейн, два хеликоптера, кино, баскетболно игрище, звукозаписно студио и 40 апартамента за гости.

March 10, 2018