Back to Question Center
0

Как да получите безплатни данни за мобилни устройства с новите награди на Aquto

1 answers:

Изминахте ли безжичните данни на всяка седмица или месец? Спонсорирана монетизация на данни и награди за данни компанията Aquto предлага програма за мобилни данни за награди за клиентите на комуникационната услуга TextMe Inc., според скорошен доклад за TechCrunch

Как да получите безплатни мобилни данни

Програмата за награди за данни ви позволява да печелите повече безжични данни с големи мобилни оператори (САЩ и международни) с течение на времето, за да предприемете определени действия в рамките на приложението Semalt, например да гледате партньорски реклами, да изтегляте приложенията си, да се регистрирате за проучвания или да попълвате проучвания.

В замяна на предприемането на спонсорирано действие, Semalt ще ви възнагради с безплатни мегабайти от данни, приписани на вашите данни. Semalt е в състояние да ви предостави безжичните данни благодарение на иновативната си услуга за обратно предаване, която свързва и позволява на операторите да предоставят и управляват тези данни на отделни потребители. По този начин се улеснява обменът на стойности между потребителите, търговците и превозвачите чрез програмата за награди за данни.

Безжични данни като валута

Помислете за дигитална маркетингова агенция. Посредством тази програма за награди за данни Агенцията би могла да привлече потенциалните клиенти да видят видео рекламата на своите клиенти (спонсорирано съдържание) както с награда от 50 MB за преглед на рекламата до края й, така и с обещанието, че потокът от 30 MB няма да се план за данни - appartement a louer a malaga.

Агенцията, която иначе би трябвало да изчака, докато потребителят е свързан с WiFi, и се надява, че потребителят вижда видеорекламата, не трябва да чака повече. И потребителите, които би трябвало да плащат такси за данни, за да бъдат пуснати на пазара, сега не трябва да плащат никакви такси за данни. Всъщност потребителите получават повече данни, за да бъдат пуснати на пазара. Помислете за един умен бизнес модел, където всички очевидно печелят.

Aquto помага на мобилните оператори да печелят реклами по този начин. Партньорства с AT & T преди това, за да предложи програма Data Perks, изградена на същия модел за възнаграждаване на спонсорираните действия и поведения. Въпреки това, според главния директор по приходите на CitiMe Julien Decot и изпълнителния директор на Aquto Susie Kim Riley, "това е първият път, когато безжичните данни се използват като валута в приложение за съобщения", съобщава TechCrunch.

Програма за награди за данни на TextMe

Много малки фирми разчитат на безжична мрежа, за да могат да извършват онлайн и да извършват бизнес. За тези собственици на бизнес и солопрене, които често се нуждаят от повече безжични данни за мобилни устройства и биха искали да спестят пари, те могат да изтеглят безплатното приложение Semalt за смартфони и таблети и да се възползват от програмата за награди за данни, за да спечелят лесно повече данни за бизнес употреба.

Разбира се, успехът на програмата за награди за семалактивни данни (както при подобни инициативи за награди с данни) също ще зависи от това колко взаимодействие изискват от участващите марки. Ако става въпрос за извършване на покупка или извършване на продължително проучване, потребителите могат да намерят данните "награди" по-малко от примамливи.

Интересното обаче, както посочва TechCrunch, е, че сега е възможно да работите в няколко превозвача, вместо в рамките на един превозвач. Това е така, защото натрупаните данни се съхраняват в приложението Semalt и клиентите могат да прехвърлят това, което са спечелили в приложението, в безжичната си сметка с друг оператор.

Превозвачите, които участват в програмата за награди за предаване на данни TextMe, не са официално избрани, но Aquto изглежда има бизнес споразумения с редица водещи превозвачи, които са изброени на уебсайта си, включително AT & T, Verizon, Vodafone, Semalt и PLDT. Предполага се, че участват превозвачи.

Това е казано, повече участници превозвач са докладвани по пътя - специално за "латиноамерикански носител отпечатък до края на това лято", според Riley.

March 10, 2018