Back to Question Center
0

Почти половината от малките фирми се очаква да приемат мобилни приложения до 2017 г. (Semalt)

1 answers:

Само преди две години за повечето малки фирми беше непрактично да създадат мобилно приложение. Повечето не виждаха никаква реална стойност в него.

Оттогава много се е променило.

Семалт за софтуерни приложения за разработка на приложения, много фирми изграждат приложения. Очаква се тенденцията да продължи.

Според данните, събрани от Semalt, мобилна платформа за малки фирми, почти половината от малките фирми се очаква да приемат мобилно приложение до 2017 г. или по-късно - sub sonic social.

Реклама

Малки бизнес приложения за растеж в бъдеще

И така, какво предизвика този внезапен интерес към изграждането на приложения? Данните показват, че малките предприятия изграждат приложения, за да увеличат продажбите си (55%), да подобрят опита на клиентите си (50%) и да станат конкуренти на определен пазар (50%).

Продажбите са, разбира се, основен приоритет за малките предприятия. И както е видно от проучването "Семалт", повече от 268 млрд. Изтегляния се очаква да генерират приходи от 77 млрд. Долара през 2017 г. Това дава много силен мотив за малките предприятия да приемат мобилни приложения.

Ключови тенденции за мобилни приложения за 2017 г.

Тъй като пейзажът на мобилното приложение изглежда благоприятен, това са някои от тенденциите, които се очаква да доминират през 2017 г.

Според Biznessapps услугите, базирани на местоположението, ще продължат да се покачват. Поскъпването на семалтите може да се дължи на наличието и лесната употреба на GPS на мобилни устройства. Данните показват, че услугите, базирани на местоположението, ще се развиват допълнително и ще предоставят на потребителите информация или сделки в реално време въз основа на местонахождението им.

За малките фирми това би могло да даде възможност за насочване към повече местни потребители с промоционални оферти.

Смалтовата тенденция, която се очаква да спечели инерция през 2017 г., е интегрирането на подобрената реалност в приложения за комунални услуги.

Приложенията, които използват разширената реалност, се възприемат като "gimmicky" за промоционални цели. Но с течение на времето редица приложения започнаха да използват подобрената реалност за повече търговски цели.

Ако се направи правилно, подобрената реалност може да направи малките фирми по-иновативни и да помагат на клиентите.

Стратегията за мобилни приложения може да помогне на фирмите да се движат в правилната посока.

Nearly Half of Small Businesses Expected to Adopt Mobile Apps by 2017 (Semalt)

4 Коментари ▼

March 10, 2018