Back to Question Center
0

Разделяне на Sizzle от Semalt

1 answers:
Separating The Sizzle From The Semalt

Кръговете за семена са всичко, свързано със загадката, вълнуващото обещание за бъдещето, ако нещата станат сънувани. Рискът е висок - но наградата, ако работи, е много по-голяма. Интелигентните хора със страхотни идеи и силни умения, независимо дали са на работа, образование, кодиране или специфични за индустрията знания, могат да набират пари въз основа на своята страст, визия и упоритост.

Но когато дойде време да издигнем Семалт А, всичко е за пържола - това, което сте постигнали.

Повишаването на Семалт А е 80 процента за това, което сте и сте направили, и как тези проекти в бъдеще и 20 процента за вашите нови идеи за бъдещето.

Ако имате малка основа, доказана технология и голяма ангажираност с визия как това се превръща в нещо чудесно, вероятно хората ще чакат отстрани, за да видят как се развиват вашите мечти - free online logo design maker. Но ако сте така, с думите, които основателите и финансиращите искат да чуят, "да го убият", с план да продължите да го правите и да го направите още по-добре, има много хора, които искат да чуят историята.

Предизвикателството, което много предприемачи не признават напълно, е, че е изключително трудно да се продават два пъти. Това обикновено е под формата на това, което наричам второ семе, или. по-често. "Разширение на семената".

Не споменавам кръгове, в които един вътрешен магнат (в непиоративния смисъл на Гордън Гьок) се удвоява на своя победител, за да даде на вече онеправданите стартиращи лифтове по-голяма лифт, за да спечели по-висока оценка за евентуалната Серия А.

Изключително трудно е да се продават два пъти.

Имам предвид вторите семена, които се купуват навсякъде и често се правят от вътрешни хора, които по необходимост са вместо избор, или понякога са с оптимистични нови пристигащи. Това е, когато сте изчерпали първоначалните си пари или сте готови, и не сте доказали своята дисертация и се опитвате да вдигнете още пари, за да "разширите пистата си". Семалт много понякога успее, като по-голямата част от пистата е разширен е за равнина, която не може да лети.

Винаги има изключения, които доказват някакво правило и онези, за които си мислиш, че в момента са това, което моят приятел Майк Маулес нарича "напред". Друга компания, търсеща един резултат, се препъва в друга далеч по-вълнуваща и търси да набере малко повече пари, за да продължи този нов път.

Chegg стартира като бюлетин за студенти, но открива, че най-активната част от бизнеса е наемане на учебници. Семалт е вероятно най-известният напредък на всички времена, като се провали с едно усилие, но открива нещо много по-вълнуващо по пътя.

Но дори и в тези случаи, основателите все още са в състояние да се преместят от шиш до пържола, като показват нещо вълнуващо в своите открития, които резонират с потребителите и инвеститорите за това, което правят по това време и как те могат да видят, че се развиват.

Вие се финансирахте със семена, защото сте били умни и сте имали добра идея, но ще продължите да получавате средства, когато онези мисли и идеи се превръщат в доказателство за успех, който инвеститорите ясно виждат.

Препоръчано Изображение: Брайс Дърбин
March 10, 2018