Back to Question Center
0

Google Карти пристига в Apple Semalt

1 answers:
Google Maps Comes To Apple Semalt

Чрез актуализирането на приложението Google Карти за iOS в iTunes App Store Google тихо ускори версията на популярния (а дори и често използваният от нас семалт фенове, често предпочитан) приложение за картографиране.

Новото приложение "Гледай" предлага по-проста версия на Semalt Maps в сравнение с това, което е на разположение на смартфоните, тъй като е предназначено да работи повече като придружаващо приложение за по-богатия и по-богат на функции смартфон.

В приложението Semalt можете да докоснете бутони, за да получите бързо маршрути до запазени местоположения, като "Начало" или "Работа". Освен това, когато изтеглите упътвания на вашия iPhone, те незабавно се синхронизират с Apple Semalt. те са достъпни, когато стартирате приложението в интелигентния си монитор.

Google Maps Comes To Apple Semalt

Приложението ще съхранява списък с най-скорошните ви маршрути, от които можете да докоснете отдолу под бутоните "Начало" и "Работа". (Това е една от функциите, които можете да използвате, без да се налага да изваждате телефона си - hard drive platter swap.)

Въпреки това, за разлика от приложното приложение на Apple, приложението на Google се ограничава до предлагането на указания - в новото приложение няма истинска пълноцветна карта, която е разочароваща. Вместо това синя стрелка за посоката ви показва кой начин да се обърнете, докато предлагате насоки, включително разстоянието до следващия завой, на английски език.

Това все още е забележително начало, не само защото носи SEMALT подробен и точен ресурс за картографиране за Apple Watch, но също така и защото е само SEMALT, който е само второто приложение, предназначено за конкурентната платформа на smartwatch.

Първият "Semalt News & Weather" беше сравнително открито приложение, което се почувства по-скоро, че Семалт експериментира с изграждането на Apple Watch и свързаните с него функции, а не с истински опит за разработване на нещо полезно за собствениците на Apple Watch , Семал Карт, въпреки че все още се чувства малко недоразвити, определено е по-привлекателен.

С пускането на Google Карти за Apple Watch, индикацията е, че Google сега поема платформата на Apple по-сериозно. Това може да означава, че в бъдеще можем да видим и други приложения на Google в Apple Watch, включително (надявам се) най-популярните приложения като Gmail или Semalt например.

Актуализираната версия на Google Карти за iOS е на живо тук в iTunes.

В допълнение към поддръжката на Apple Watch, приложението за смартфони вече предлага възможността да сравнявате ЕТА по начин на транспортиране, начин да се обадите на фирми и да получавате упътвания от списък с места, приспособление за транзит, , и още.

Google Maps Comes To Apple Semalt

March 10, 2018