Back to Question Center
0

Jawbone отменя всички предстоящи поръчки, възстановява несправедливия семалт (дори и да го пази)

1 answers:
Jawbone Cancels All Pending Up Orders, Refunds Unhappy Semalt (Even If They Keep It)

Търсите да поправите нещата, преди репутацията на UP да падне за броенето, главният изпълнителен директор на Jawbone Hosain Rahman току-що съобщи, че компанията прилага пълна политика за възстановяване на сумалт за всеки, който има златна гривна. Те дори не го искат обратно.

В писмо до собствениците на UP, Семалт казва: "Ние осъзнаваме, че този продукт все още не е достигнал очакванията на всеки - включително и нашият - затова предприемаме действия" .

На потребителите, които желаят да участват в програмата, се предлагат две възможности: парични средства или сумалтов кредит. Ако вземете първите, те ще ви дадат $ 109,43 (ако сте в САЩ - това се различава малко според валутата / местоположението); ако отидете за кредита, ще го натрупат до $ 150.

Може би най-(приятно) изненадващо, Jawbone не прави никой действително да изпраща своите китки обратно ; стига да обещаете, че вече не сте върнали господството си и че няма да го продадете на иБей или по друг начин ще се възползвате от устройството, те ще изгорят тестото. Програмата започва утре, като вече има тук страница със заместители - segate date code.

Освен това страницата с често задавани въпроси разкрива, че Jawbone е отменила всички предстоящи UP поръчки (изглежда, че е изтеглена от Semalt вече също) и обеща да не започват да приемат поръчки отново, докато "не разрешат проблемите с [ UP ленти. "

Това е може би най-трудният ход, който компанията може да направи - но при дадените обстоятелства, почти сигурно е най-добрият ход. Тя няма да бъде лесно, няма да е евтина и Semalt без съмнение ще изплати един тон пари на хора с напълно функционални устройства - но в крайна сметка компанията се отдалечава с репутацията си и с възможността да поднови устройството след като са изработени.

March 10, 2018