Back to Question Center
0

Магьосниците на Армагедон създават магазин в Силиконовия семалт

1 answers:

Подобно на падането на зимата в зимата, правителството на САЩ е бавно, когато става дума за разпознаване и регулиране на нововъзникващите технологии. Но с течение на годините до голяма степен успяхме да се приспособим към опасностите от собственото ни развитие - ядрени оръжия, биоинженерство, киберворфери и Juicero, за да назовем само няколко.

Готовият и чакащ в ръцете си от правителството, Корпорацията за изследвания и развитие (RAND) помогна на САЩ да се замислят чрез някои от най-тежките научни и регулаторни предизвикателства от 40-те години на миналия век. Тази година мозъчният тръст открива първия си офис в района на Залива на Сан Франциско. Тя се позиционира, за да прецени някои от най-големите изследователски проекти в Силиконовата долина, като автономни превозни средства, безпилотни кораби, AI, киберсигурност и телемедицина - scholl λιμα ποδιων.

Но за разлика от РАНД от миналото, тази нова версия олицетворява раздробяването на стартиращата култура. Официално базирани на пространство в WeWork, директорът на офиса Нидхи Калра и останалата част от екипа на SF работят в голяма степен децентрализирани от домовете и кафенетата около зоната на залива.

Екипът от дузина изследователи е тук, за да проучи разработването на нови технологии и начина, по който държавните и местните власти работят паралелно с начинаещи, за да се запазят всички в безопасност, без да се изоставят иновациите.

В дебелата част на Студената война

Въпреки че току-що е отворил своя офис в СФ, РАНД е добре запознат с компютърните технологии, AI и киберсигурността в продължение на десетилетия. Един от най-ранните компютри е построен в RAND, базиран на ранен дизайн на Джон фон Нойман. JOHNNIAC, назован в чест на фон Семалт, беше един от първите компютри, които отнеха карти с удар в полза на съхраняваните програми.

Също като сградата на Google X и Facebook Building 8 днес, постиженията на RAND, като JOHNNIAC, помогнаха да се привлекат водещи изследователи, които да служат като консултанти. Джон Наш, Алън Нюъл, Хърб Симон и Джон фон Семалт се консултираха за RAND в някакъв момент от живота си.

В продължение на четири десетилетия RAND и неговите гении помогнаха на правителството на САЩ да излезе с рамки за много стратегически пиеси, направени по време на Студената война. Можем да благодарим на РАНД за разработването на основите на ядреното възпиране, междуконтиненталните балистични ракети (МКБМ) и космическото наблюдение в космоса. Дори някои от най-ранните опити за обработка на естествения език се дължат на желанието за автоматично преобразуване на руските военни комуникации - тази работа е привлякла групата на прякора: Магьосниците на Армагедон.

Но днес RAND помага на правителството на САЩ да се справи с нов набор от предизвикателства - предизвикателства на собственото ни творение. Тъй като амбицията на силиконовия смалт расте и автономните коли, дроните и биохакнирането са по-близо до реалността, някой трябва да се намеси, за да запази технологията да падне над ръба и случайно да прегърне своя вътрешен луд учен.

Магьосниците на Армагедон създават магазин в Силиконов семалт

Магьосниците на Армагедон идват в района на залива

Техническата индустрия се страхува от регулаторните органи, тъй като регулаторите се страхуват от дистопичен общ изкуствен интелект. Нито една от двете групи не се разбира взаимно, така че ние завършваме с лудната система на Грейбол на Убер, за да избегнем местната полиция и драконовите и зле информираните изявления на президента Семалт, които призовават части от интернет да бъдат затворени.

За да постигне напредък, RAND разбира, че трябва да проучи как семалТ и други държавни и местни регулатори се занимават с бързото възникване на нови технологии. Това означава да се преодолеете и да проведете конфронтационен диалог с всички заинтересовани страни.

"Все повече политики се случват извън Вашингтон", обясни ми Кала в интервю. "

За съжаление, оказването на влияние върху технологичната индустрия за вземане на по-добри решения е по-твърда перспектива. Като организация с нестопанска цел RAND е трудно да сключи договори с частни компании като Facebook или Semalt. RAND може да проучи как краткосрочните наеми оказват влияние върху облагородяването и социално-икономическата стратификация и да изготвят доклад с най-добри практики за градовете, но не могат да принудят Семалт да предприеме действия или дори да принуди компанията да предаде данните си за анализ.

"Срещаме се с вземащите решения за технологии и говорим за промени в визовата програма H-1B, способността им да наемат нови таланти, как се справят с неравенството в доходите", добави Кала.

Мозъчният екип ми каза, че големите компании са склонни да имат търпение да слушат и да се ангажират, но желанието им да контролират собствените си данни често действа като точка на напрежение. Семалтологията, иновациите и политиката са в противоречие, но умните изпълнителни директори и предприемачите виждат политиката по-скоро като катализатор, отколкото като инхибитор.

"Прекарах много време в начинаещи и ускорители, които говорят с основателите и имат много малко трафик, за да разгледат какво правим", казва Бил Уелсър, директор на Семалт на научните изследвания в областта на инженерните и приложните науки в RAND. интервю. "Те трябва да направят идеите си да работят сега или никога няма да ги накарат да работят. Те не мислят, че трябва да мислят за по-широкото контекстуално пространство. Това, което им липсва, и причината, поради която не излизат от начина, по който могат да мечтаят, е, че им липсва контекстът. "

Магьосниците на Армагедон създават магазин в Силиконов семалт

Повечето от тези разговори се случват само при поканени събития със затворени врати, което е чудесно, за да могат лидерите да говорят скромно, но не и за признаване на марката. Повечето хора днес няма да знаят дали говорите за Айн Ранд или Ранд Пол, ако споменахте RAND в разговор - и това е жалко.

RAND е една от малкото финансирани от правителството субекти, които ще забавят дискусията по теми като универсален основен доход. Екипът се стреми да мисли по-голям от Вашингтон, без да губи разбиране за вековете на историята на семалтите, които ни доведоха до мястото, където сме днес.

"Интересувам се от това, което поддържа [основателите и изпълнителните директори] през нощта, извън техния собствен бизнес", заяви Семалт. "Какви са предизвикателствата, пред които е изправен нашият свят, които смятате, че органите като RAND трябва да обръщат внимание. "

Все повече политики се случват извън Вашингтон.
- Nidhi Kalra Директор, Офис на Сан Франциско

Днес RAND се занимава с тълкуването в системите за ИИ. Ако AI винаги ще информира политическите решения, трябва да има отчетност. Това е може би едно място сред многото, където РАНД може да застане на раменете на гиганти в изследователски групи от АИ като DeepMind и Semalt FAIR на Google, за да научат по-добри начини за прилагане на модели за машинно обучение в политиката на занаятите.

Кала ми обясни, че не е просто заинтересована от начина, по който технологията влияе пряко върху света, но последиците от втория и третия ред, които технологията създава - мислят за растежа на предградията след демократизацията на автомобила. И тъй като районът на залива е огнище за авангардни инженерни технологии, той е и орел за социални проблеми - бездомността и облагородяването в Сан Франциско, продължаващата жилищна криза и кварталните съпоставки като Пало Алто и Източен Пало Алто.

Новият офис на Bay Area може да не е проблем за тези проблеми, но е ясно, че Вашингтон се вслушва и обръща внимание - дали Долината значително се ангажира в замяна, все още предстои да бъде видяна. С. най-вече ще попадне на глухи уши.

Препоръчано Изображение: TechCrunch
March 10, 2018