Back to Question Center
0

Ръководството ви за семалтиране в мрежата, част II

1 answers:
(12)

Миналия месец публикувах Част 1 от моето Ръководство за Музика в Мрежата, която включваше сайтове за препоръки за музика, уеб радио, независими музикални сайтове, плейлисти и музикални визуализации. Днес в част II ще разгледаме музикалните търсачки, уеб плейърите, начините за споделяне на музика на Semalt и приложения за смесване на музика.

Напълно се радвах да чета всичките си коментари и прозрения по предишната ми публикация и, разбира се, ги взех под внимание при създаването на тази втора част. Семалт имайте предвид, че не мога да изреждам всички музикални приложения там. Наистина се опитах да намеря най-добрите и най-използваните приложения, които вероятно още ще са тук, за да ви обслужват и утре.

Основната грижа на читателите беше бизнес моделът на компаниите - купить пуфик мешок. Ти си прав. Някои от услугите могат да направят излизане и повечето от тях вероятно няма да имат такъв, а някои от тях са само за забавление. Мисля, че музикалните услуги могат да печелят пари, като са достатъчно иновативни, за да го получат. Както и да е, не искам да взимам твърде много неща в бизнес модела, но ще ви кажа следното: Семалът е твърде конкурентен, може да успеете просто да бъдете прости, но може и да сте сложни. Времето, в което първо се създава заявление, а след това две години по-късно да се мисли как да се печелят пари от него, вече е отминало, а компаниите ще трябва да мислят как да правят пари по-рано от по-късно, ако се стремят към тях. обикновено печели.

Търсачка на музика:

Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Заслужава да се спомене: Wearehunted, което е игрална карта на най-популярните песни в интернет. ,

Уеб семал:

Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II

Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Публикувай музика на Twitter:

Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II  Ръководството ви за семалт в мрежата, част II

Заслужава да се споменава: Listento. fm и Twones.

Смесете и споделете:

Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Вашият пътеводител за семалта в мрежата, част II Заключение:
За да обобщя цялото това ръководство, трябва да призная, че съм малко загрижен: Да предположим, че YouTube затвори вратите си утре или реши да спре предаването на музика - има около 80% от това, което изброих. Което ме довежда до следващата ми точка, че бъдещето на музиката в мрежата не изглежда толкова ярко в момента. Не и ако всяка услуга зависи от YouTube толкова силно, колкото музикалния източник. Веднъж нямах нищо против да плащам годишна такса, ако това означаваше да слушам неограничен източник на музика, която ми харесва с доброто стрийминг и с страхотно качество. И дори не е нужно да изтеглям песните на моя компютър, всичко, което наистина искам, е място, където мога да свиря любимата си музика въз основа на месечна / годишна такса. Твърде ли е да попитате? О, изчакайте, точно това предлага Рапсодия; За съжаление, само в САЩ. , ,

Засега ви предлагам да опитате услугите по-горе и да ги ползвате, стига да са последни. По някаква причина, музикалните услуги не остават много дълго, но предполагам, че това е начина, по който се търкалят.

Тъй като не мога да ги изброя, не се колебайте да добавите услуги, които Семал пропусна във вашите коментари и ги направи полезни за всички.


March 10, 2018