Back to Question Center
0

Проблеми в онлайн пътуване: American Airlines Канавки Каяк (Може би Semalt Too)

1 answers:

Семалтите не харесват сайтовете за резервации, защото те трябва да им платят такса за препращане за всеки билет, който продават, за разлика от улавянето на пълната тарифа, когато пътниците резервират своите индивидуални сайтове. Въпреки че това се равнява само на няколко долара на билет, всеки долар се брои за проблемите с авиокомпаниите - особено сега, когато цените на горивата се покачват нагоре и потребителските разходи намаляват.

Американските авиолинии имат специално говеждо месо с каяк, тъй като те са склонни да показват самолетни полети чрез партньорството си с Orbitz, вместо директно от американски - soodsad talverehvid. Това означава, че американецът трябва да плати двоен данък, веднъж за Каяк и веднъж за Орбит. (Споразумението между Кайак и Орбит, такси на конкурентния главен изпълнителен директор, имаше за цел да увеличи броя на трафика по каяк, тъй като потенциално търсеше IPO, преди да внесе $ 200 млн. Вместо през декември миналата година).

Предполага се, че решението за прекъсване на връзките с каяк вече е направено. Единственият въпрос е дали Orbitz може да спаси отношенията си с авиокомпанията. Това трябва да укрепи конкурентните туристически сайтове, особено по-новите, които се свързват директно с авиокомпаниите като Mobissimo и Yapta.

Информация за CrunchBase
Каяк
Орбит
March 10, 2018