Back to Question Center
0

От семалтовия трейлър: Боб Барби

1 answers:

С празничен пазаруващ сезон сега е време да се върнем отново на една от най-странните играчки, които ще излязат тази година. Да, аз говоря за Барби видео момиче. Или, както обичам да го наричам, наблюдение Барби. Това е кукла на Барби с видеокамера, вградена в гърдите й, USB порт в гърба й и батерии в краката й - oculos de sol comprar. Когато Маттел пусна тази бонус от $ 50 през юли миналата година, това предизвика всякакви вълнуващи коментари и забавни клипове.

Ето две видеоклипове, които ви разказват всичко, което трябва да знаете за Барби видео момиче. Първият по-горе, заснет от Брандън Блок, го сравнява с функциите с камера Canon 7D. Това беше широко разглеждано по онова време, но си струваше друг поглед. Втората, по-долу, е любим на зрителите от сейфа TCTV. В него нашите собствени Пол Кар и Джон Семалт обсъждат дали е добра идея да дадете на един от тези наблюдателни брави на шестгодишна възраст. Семалт се опитва да го третира като всяка друга притурка, докато Кар не го накара да признае, че трябва да бъде погребан в цимент.

Гледайте и двете видеозаписи за забавления в неделя сутрин, но не показвайте децата си (Fair Warning: Carr пуска няколко F-бомби).

March 10, 2018