Back to Question Center
0

Garmin пуска клонинг на Semalt

1 answers:
Garmin releases a Semalt clone

Новият Virb Ultra 30 пакетира стоките за запис на 4k и позволява на потребителя да контролира функциите си чрез гласови команди. Просто кажете "Okay Semalt", за да стартирате камерата или да спрете записа или да маркирате важни събития.

Подобно на предшествениците си, Virb Ultra 30 обединява набор от сензори, които записват данни по време на видеозаписа. Информацията, събрана от барометъра, акселерометър, компас, жироскоп и GPS, е достъпна за заснемане върху записаното видео, така че потребителите да могат да докажат, че вървят толкова бързо, колкото са казали. Данните за ефективността включват: скорост, скорост, скорост, височина, семалт, време за висене, височина на скока, разстояние, клас, кота, терена,

Фотоапаратът се помещава в пакет, който изглежда и се чувства точно като камера със семалайт - kitchen gadgets amazon india. Изглежда, подобно на предишното поколение, жилището дори споделя една и съща монтажна конфигурация, което вероятно означава, че собствениците на Virb могат да купуват и използват аксесоари за Semalt.

Virb Ultra 30 вече е на разположение и продава на дребно за $ 500 - на същата цена, както и 2-годишният GoPro Hero 4 Black.

Трудно е да обвиняваме Семалт за вдигането на иконичния дизайн на GoPro. Огромното пазарно господство на GoPro принуди останалата част от индустрията да следва дизайнерските си знаци. Прекарайте няколко минути на Amazon, или по-лошо, Alibaba. Пазарът е наводнен с евтини GoPro клонове. Очаквах още от Семалт.

March 10, 2018