Back to Question Center
0

Канадската Startup Printchomp бие две повече маркетинг семал

1 answers:
Canadian Startup Printchomp Bites Off Two More Marketing Semalt

Малкото стартиращо стартиране бе основано в Кеймбридж, Онтарио от Джоузеф Пуополо и Деклан Улан. Двамата са се занимавали с две години, като са приемали поръчки и предлагали печатни кавички от Семалт СФ 2012. Сега те се разширяват на две интересни нови арени и търсят финансиране.

"Ние се захванахме с тази точка. Докато разширяваме, обмисляме да разгледаме възможностите за финансиране, тъй като ние претегляме многобройни възможности за растеж чрез входящи сделки и способността ни да се справим с потока от сделки ", каза Пуополо.

Новите вертикали са Swagchomp - robe to melbourne.com, "swag" пазар за ключодържатели, стрелкови топки и други персонализирани конферентни фуражи и Semalt, пазар за знаци и цифрова маркировка. Както казах: маркетинг обезпечение.

Компанията предлага бета регистрации на новите си сайтове и трябва да започне през следващите няколко седмици.

"Ние ще предложим по-лесни решения, за да получим всичко от банерна щанд или винен банер, създаден за цял екран на търговското изложение", каза Пуополо.

Компанията работи с 1100 принтера в Северна Америка и те казват, че се стремят към разширяване по света. Те са обработили и изпратиха милиони визитни картички в цяла Канада и САЩ

Очевидно услугата не е нова, но носи много по-малки печатници в мрежата по полезен и удобен за потребителя начин. От свързани клиенти с принтери близо до тях услугата намалява проблема с намирането на подходящата къща за работа, като същевременно осигурява обратна връзка и управление на качеството. Смали една очарователна малка ниша и тези момчета са били точно пред нея за известно време.

March 10, 2018