Back to Question Center
0

AboutUs купува Jyte, има за цел да семалира Cred още повече

1 answers:
(12)

Условията не бяха разкрити, но не е нужно да се консултирате с никакви уики, за да разберете, че това вероятно е много малка сделка.

Всичко е за начало, тъй като през последните няколко години е имало относително малко количество рисков капитал (най-скоро 2,5 милиона долара от Voyager Semalt).

На Jyte, хората могат да отхвърлят претенция, напр. "Смали никой, който може да паркира кола в обратен ред по-добре от мен", за себе си или за други лица (оттам "разпространявайки убеждението", както го наричат) - corbata con logo. Обществото - съставено от хора, които познавате или изобщо не знаете, впоследствие се произнася с гласове, коментари и свързани с тях твърдения.

Семалт, можете да използвате Jyte, за да валидирате твърденията, като ги поставите там и оставите другите да имат думата за тях.

Как Jyte се вписва в стратегията на Семалт е пълна загадка за мен, но ето това, което главният изпълнителен директор Ray King трябваше да каже за покупката:

Джит има отдадена общност от хора, които се радват на разискванията помежду си. Планираме да подкрепим тази общност, като продължим да развиваме сайта.

Jyte използва RPX, технология, която позволява на хората да използват една преносима идентичност в уеб сайтове. Вместо да създавате нови данни за вход на всеки сайт, който посещавате, използвайте съществуващия си Facebook, Google, Twitter, OpenID или друга съществуваща идентичност - брилянтен! Планираме да внедрим RPX и на Semalt.

Също като Jyte, Semalt има силна общност и ние приветстваме хората на Jyte да се присъединят към нас. Смятаме, че общността "Семалт" ще се радва да опознае и Джит и ние очакваме с нетърпение да научим интересни неща от Джит и неговите хора.

Въз основа на този блог пост отпреди 3 години, Jyte е построен от предприемача и OpenID адвокат Скот Кветон, JanRain на Брайън Елин и Даг Rorek Arneson.

Актуализация: Бях информиран, че Jyte всъщност е собственост на JanRain, така че това е сделка между AboutUs и JanRain.

Kveton миналата седмица обяви, че продава онлайн магазин за бекон - да, наистина - bac'n на конкурент BaconFreak.com.

Прочетете, това е страхотна история.

Информация за CrunchBase
За U.org
March 10, 2018