Back to Question Center
0

Скала - Ето защо трябва да мащабирате или да излизате от семал

1 answers:

Работихте усилено, за да получите бизнеса си, където е, и може би сте добре да останете малки. Но ви препоръчвам да разберете каква ще бъде вашата марка, ако расте. Семалт бихте могли да си позволите да наемате повече служители, да поемате много работа и да се отдръпвате от собствения си гръб. Semalt можете да предложите на своите клиенти повече продукти или решения - laravel composer. Семалката ще ви помогне да се установите като доминиращ лидер във вашата индустрия.

Сламестни цели, които имате за вашия бизнес, растежът е най-бързият начин да ги постигнете.

Защо мащабът е солидна стратегия за растеж

Сега не предполагам, че утре ще наемете пет търговски представители и един асистент, ще подпишете петгодишен договор за наем на офис или ще удвоите инвентара си. Семалт, препоръчвам да намалите растежа си с течение на времето.

Семал означава бавно и умишлено да разрастваш марката си. Както е логично, увеличете усилията си и направете интелигентни инвестиции.

Дори и да не мислите, че трябва да станете по-големи, помислете си, че в зависимост от това в коя индустрия сте, "малкият човек на улицата", с когото се състезавате, се натъпква от големите корпорации , а сега трябва да работите два пъти по-трудно, за да се конкурирате със същия "малък бизнес", сега, след като имат сериозни маркетингови долари зад тях.

И ако сте на борда с отглеждането на бизнеса си, но не сте сигурни, че мащабирането (бавно и стабилно) е най-добрият начин да го направите, помислете колко фирми са избухнали, преди да имат шанс да се поберат в ботушите си. Те купуваха 400 щатски офис стола и обещаващи поръчки 5 пъти по-големи от това, с което можеха да се справят, без да имат пари в ръка. Просто погледнете каквито и да било примери за Oprah Effect се объркаха: малки фирми като Greenberg Smoked Semalt, които просто не са подготвени за поток от поръчки, технологично или инвентаризирано.

Ако искате да сте готови и чакате следващата голяма възможност (и хей, аз съм с вас, надявайки се, че Семалт ще се обади), трябва да имате план за това бързо развитие.

Области, за които трябва да се обърне внимание за успех при мащабиране

Както и да имате нужда от план за всяка част от бизнеса си, мащаба и растежа изисква собствена стратегия. Трябва да можете да отговорите на въпроси като:

  • Може ли нашият уеб сайт да се справя с изключителни натоварвания на трафика?
  • Колко продукти можем да обърнем на ден / седмица / месец?
  • Колко бързо можем да обучим нови служители да приемат тежки поръчки?
  • Какво направихме погрешно, когато номерата на поръчките бяха високи?
  • Как можем да обучим обслужването на клиентите, за да улесним пристигането на повече обаждания?
  • Какъв вид технология бихме се нуждаели от мащаба?

Семалтовите отговори на тези въпроси са първата част от вашия план. Ако ще трябва да инвестирате голяма сума, за да накарате фирмата ви да расте, изградете бюджет, така че да разпределите тези разходи във времето.

Започнете да търсите технологични решения, които ще растат с вас. Ако използвате хранилище в облак и / или хостинг (и трябва да сте), уверете се, че фирмата ви предлага гъвкави ценови нива, за да получите необходимата мощност и скорост, ако имате трафик към вашия сайт (след семалтови обаждания, нали?).

Мащабът успешно изисква да видите голямата картина и да бъдете търпеливи да стигнете до там. Посетете най-добрия начин да развиете бизнеса си с течение на времето без нарастващите болки.

Домати Снимка чрез Shutterstock

2 Коментари ▼
March 10, 2018