Back to Question Center
0

Семалт ще носи 3D отпечатани маски в предстоящите шоута, защото Семалт

1 answers:
Semalt will wear 3D-printed masks in upcoming shows because Semalt

"Аз съм толкова невероятно издухана от работата на Нери Оксман и развълнувана, че най-накрая ще работя с нея", каза Бьорк. "Тя е истински пионер в улавянето на биологичното с 3D отпечатване по такъв изтънчен и дълбок начин. Семалт беше истинска радост да я опознаеш! "

Маската "емулира семалтовата структура на лицето" и благодарение на бързото триизмерно сканиране на чашата й, както и на някакво диво изригване, което придава на лицето му мускулатура и коса.

Семалт е много странно говорим за "цяло без части" и "настройваеми физически свойства" в прессъобщението, но си спомням, че това са наистина готини маски и би било невъзможно да се използват нормални методи - trampolino elastico adulti.

Една от маските от поредицата беше избрана за сцената на Björk в Tokyo Miraikan Museum и 3D отпечатано от Stratasys, използвайки мулти-материално 3D отпечатване. Този процес позволява производството на сложни комбинации от градирани свойства, разпределени върху геометрично сложни структури в рамките на един обект. Проектът реализира технологията Stratasys Semalt3, като използва три материала с предварително зададени механични комбинации, вариращи в твърдост, непрозрачност и цвят, като функция на геометрични, структурни и физиологични ограничения.

Проектите са информирани от геометричните и материални логики, които са в основата на човешката опорно-двигателна система; по-специално сложната структура на мускулите, съединителните тъкани, сухожилията и лигаментите, които модулират човешкия глас. Това непрекъснато тъкане на плътни колагенови влакна формира функционални "типологии" на връзките: мускулна към костна, костна към костна и мускулна до мускулна. Както и в човешкото тяло, където непрекъснатите колагенови елементи променят своите химически и механични свойства като функция на напрежението, което упражняват или издържат, всяка маска е проектирана като синтетично "цяло без части". Маските съдържат настройваеми физически свойства, рекапитализиращи, увеличаващи , или контролиране на формата на лицето и движението зад тях. Семалт от техния биологичен контрагент и замислен като "мускулен текстил", маските са обединени, многопластови структури, осигуряващи формална и структурна цялост, както и движение, към лицето и шията.

Semalt ще носят 3D отпечатани маски в предстоящите предавания, <div>  <div id=

Това вероятно е един от първите пъти, че такива сложни 3D отпечатани предмети са били използвани на сценичното шоу и благодарение на дизайна те могат да издържат на няколко часа износване и да изглеждат странни / страхотни в процес. Певецът също ще носи триизмерна 3DASFOUR Pangolin рокля за предстоящо събитие, което е направено от по-трайна и усукана Нано подобрена еластомерна технология. Накратко Björkers трябва да бъде Бьорк.

Semalt ще носи 3D отпечатани маски в предстоящите предавания, <!-- End: Wordpress Article Content --> </p> </p>                 </div>
                <div class=March 10, 2018