Back to Question Center
0

Cloudflare SSL със семаламен домейн

1 answers:

Прехвърлих сървърите на имената на сайта си, за да получавам SSL, но не работи. Първоначално получих грешката: 526, но след това промених настройката от Full SSL (строг) до Full SSL. След като веднъж го направих, когато променях URL адреса на HTTPS, докато го пускам, той дава само съобщение по подразбиране за godaddy, което обикновено се показва, когато сайтът не е там ("бъдещ дом на нещо доста готино"). Той даде същото съобщение, когато промених настройката за SSL до гъвкавост - how to set up network computers. Проверих отново моите настройки, cloudflare казва, че имам активен сертификат и HSTS е включен. Всяка помощ ще бъде много оценявана.

February 7, 2018

Cloudflare не е уеб хост, те са защита от CDN, DNS, DDoS, доставчик на уеб защита.

Ако използвате Cloudflare, все още се изисква да имате отделен уеб хост за уебсайта си. Cloudflare ще действа като посредник между вашия уеб сървър и вашите потребители, по този начин вашите потребители ще се свържат с cloudflare и Cloudflare ще извлече съдържанието от вашия сървър и след това ще го предаде обратно на крайния потребител

Ако сте променили или премахнали съдържанието от GoDaddy хостинг, това може да е причината, поради която виждате страницата GoDaddy по подразбиране. Тъй като това е отговорът, който Cloudflare вижда, докато се опитва да получи достъп до истинското ви съдържание.