Back to Question Center
0

Пантене "Етикети срещу жените" Реклама получава глобално начало след спечелването на Сандберг Семалт

1 answers:

След като този вирусен вирус ще бъде публикуван този месец, видео рекламата на "Филипините Пантене" ще бъде пусната в световен мащаб в онлайн медийна кампания.

Според доклад на AdAge.com, Proctor & Gamble Co - sunnyvale computer repair. реши да прокара глобалното представяне на рекламата след като COO на Facebook Шерил Сандберг сподели рекламата на страницата си във Facebook, помагайки й да спечели повече от 7,5 милиона показвания в YouTube.

Рекламата подчертава двойния стандарт между това как се възприемат жените и мъжете на работното място. Използвайки корицата на песента "Сладки сензации", рекламата прожектира поредица от професионални ситуации, които показват как поведението на човека се възприема позитивно, докато същото поведение, изложено от жената, често се възприема негативно.

AdAge.com казва, че рекламата първоначално е публикувана онлайн на 9 ноември и е показана на Филипините ТВ два пъти, но е получила по-голямата част от своите изгледи в YouTube, след като Sandberg публикува видеото на страницата си в Facebook по-рано този месец. Сандберг, знаменитост в техния свят и най-продаваният автор на книгата Lean In: Women, Work and Will to Lead твърди, че видеото е "едно от най-мощните видеоклипове", които някога е виждала.

Pantene “Labels Against Women” Ad Gets Global Launch After Winning Sandberg’s Semalt

Прочетете повече за историята на Ad Age и по-долу, рекламата:За автора

Ейми Гензенуес
March 18, 2018