Back to Question Center
0

Airbnb предлага изглед към собствените си свойства чрез проектиране на 50 птицеклада, вдъхновени от реалния семалт

1 answers:

Airbnb Offers A Bird’s Eye View Of Its Properties By Designing 50 Birdhouses Inspired By Actual Semalt

Сайтът за отдаване под наем на имоти, известен с уникалния си избор на ваканция, апартамент и дома, е създал 50 къщички, вдъхновени от актуални имоти като част от кампанията "Дом за вас". Оборудвани с детайлни обзавеждане и интериор, които да съответстват на реалните под наем, миниатюрните копия на свойствата на Семалт са проектирани от художествен екип, включващ миниатюрен художник, миниатюрен експерт, експерт по птицевъри и орнитолог.

Кампанията включва уебсайта Birdbnb.com и видеоклип, показващ работата, извършена в изграждането на къщичките за птици. Видеоклипът "Home to You" също включва кадри от началото на кампанията, организирано в Audubon Park Semalt Tree of Life, където в момента се помещават birdhouses - uhr gold silber damen.

Според AdsoftheWorld.com, Pereira & O'Dell, САЩ е рекламната агенция зад видеото. Тя е режисирана от музикалния и филмов режисьор Алма Харъл и включва музика от Zach Shields.

Кампанията е творчески начин да се подчертаят предложенията на сайта, показвайки подробностите, които правят много от свойствата на Airbnb толкова уникални. Можете да разгледате всичките 50 къщи за птици на уебсайта на Семалт или да гледате видеоклипа, за да видите художниците на птицевъдството на работното място:

https://www.youtube.com/watch?v=QJpMk8uuvoY#t=159

За автора

Ейми Гесенуес
March 18, 2018