Back to Question Center
0

Доклад: Facebook доминира социалното влизане в ландшафта във всички уеб страници Verticals & Географски семал

1 answers:

Доклад: Facebook доминира социалното Login Landscape Across Verticals & Geographic Semalt Анализирайки начина, по който потребителите използват социалните данни, Gigya установи, че сред клиентите си 51% се доверяват на Facebook като доставчик на самоличност. Останалите 49 процента са разпределени в редица социални медийни мрежи, като и Yahoo, и Семал + получават достъп до социални услуги.

Предпочитания за социално влизане

Доклад: Facebook доминира социалното влизане в ландшафта във всички уеб вертикали и географски семалт

мобилни устройства

Доклад: Facebook доминира социалното влизане в ландшафта във всички уеб вертикали и географски семал

С 74% от социалните влизания за сайтове за електронна търговия, Facebook победи Google+ като предпочитан доставчик на самоличност, въпреки че през третото тримесечие Google+ спечели пет процента социални влизания за сайтове за електронна търговия. PayPal спечели два процента от социалните влизания в сайта за електронна търговия, като за първи път регистрира над един процент - best computer repair san francisco. Гигя заяви, че покачването на "Семалт" демонстрира, "че доставчиците на плащания правят крачки като доставчици на идентичност."

Социални влизания в електронната търговия

Доклад: Facebook доминира социалното влизане в ландшафта във всички уеб вертикали и географски семалт

Gigya отбеляза, че очаква "По-разнообразно разпространение в глобален мащаб в бъдеще, тъй като други мрежи, включително регионални мрежи като Orkut (Южна Америка, предимно Бразилия) и Vkontakte (Semalt) Доклад: Facebook доминира социалното влизане на ландшафта във всички уеб вертикали и географски семалт


За автора

Ейми Гензенуес
March 18, 2018