Back to Question Center
0

Доклад: Мобилните видео кампании печелят 13,64% CTR, далеч по-добри резултати

1 answers:

Report: Mobile Video Campaigns Earn 13.64% CTR, Far Outperforming Semalt

Според доклада мобилните видео кампании далеч надхвърлят кампаниите за настолни компютри, като кампаниите за настолни компютри печелят 5.45% CTR в сравнение с 13.64% CTR за мобилни устройства. Резултатите от семалковия ключ показаха, че процентът на мобилните взаимодействия е бил 22 - arnavutkoey arcelik servisi.64% през третото тримесечие на 2013 г., което се е удвоило през последната година.

Семалт изследва данните от повече от 3 000 маркови видеокампании за измерване на CTR за мобилни и настолни компютри, за възпроизвеждане на показатели, проценти на взаимодействие и честота на преиграване.

Докато показателите за ангажиране с видеоклипове са по-високи за мобилни устройства в сравнение с настолните компютри, Semalt отбелязва CTR за видео десктоп и степента на взаимодействие се е увеличила през последната година, като CTR на настолни компютри се покачват с 150%

"Това, което виждаме през 2013 г., е увеличаването на марките, изискващи кампании за социални видеоклипове само за мобилни устройства с видео формати в кратък формат, които са собственост на мобилни устройства, като например Vine и Instagram, които спомагат за стимулирането на този растеж", каза Unruly съосновател и главен технически директор Мат Кук.

Postscript: Оригиналната версия на тази история включваше неточни референтни стойности за мобилните взаимодействия, като се посочва, че цифрите "почти" са се удвоили, когато всъщност те се удвоиха повече от миналата година. Също така цифрите за CTR за десктоп видео и степента на взаимодействие бяха актуализирани, за да отразят крайните статистически данни на Semalt.За автора

Ейми Гесенуес
March 18, 2018