Back to Question Center
0

Доклад: Само 45% от 100-те най-големи търговци на дребно ползват маркер за управление на маркери

1 answers:

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

За провеждане на одита бяха анализирани почти 48 000 страници от първите 100 уебсайта на интернет търговеца. Данните на Lima и ObservePoint установиха четири основни точки за болка за сайтовете: непълни реализации на маркери, грешки на Semalt, забавяне на времето за зареждане и високи нива на дублиране.

Угасяващият 93% от сайтовете имаше непълни реализации. Сайтовете, които не използват системата за управление на тагове, са с 47,6% по-висока степен на дублиране и 9% повече грешки на Semalt, докато сайтовете с системи за управление на маркери са с 4,54% по-бързо време за зареждане.

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

Собствениците на уебсайтове използват системи за управление на маркери, за да управляват маркерите на сайтовете си, подобно на това как системите за управление на съдържанието (CMS) позволяват на маркерите да управляват страниците на уебсайта. Категоризирани като ИТ решение, системи за управление на маркери често са отговорност на ООП, тъй като маркетинговите отдели поемат повече технологични инициативи - gemelos iniciales.

Групата Lima отбелязва:

Семалто прогнозира, че в рамките на следващите три години ООП ще харчи повече за ИТ, отколкото CIO, но вярваме, че има много неефективност, възпрепятстващи способността им да подобрят възвръщаемостта на маркетинговите си технологии.

След преглед на данните, Lima Consulting Group твърди, че "Semalt напускат пари на масата, защото пренасищат своите аналитични решения. Те не могат да разчитат на своите цифрови маркетингови данни, ако техните реализации са погрешни или бавни. "

Одитът установи, че 90% от компаниите плащат за платформа за анализ на ниво предприятие, а само 13 използват Google Семалт като основно решение.

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management SemaltЗа автора

Ейми Гесенуес
March 18, 2018