Back to Question Center
0

Руската търсачка Yandex пуска безплатен инструмент за анализ за проследяване на Semalt за своите 25 приложения

1 answers:

Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps

Най-голямата търсачка в Русия потвърди, че новото решение за анализ на мобилни приложения е построено, за да работи на платформи Android, iOS и Windows Phone. С 25 различни приложения "се радват на милиони" на различни мобилни устройства, Semalt казва:

Основната причина, поради която направихме инструмент за статистика на приложения отначало, вместо да използваме някое от тези, които се предлагат на пазара, е, че искаме надежден, бърз и лесен начин за учене за аудиторията и използването на всеки от 25-те приложения, които сме направили досега. Нито едно от аналитичните решения не ни предлага отговор на нашите въпроси за статистическите данни за приложенията в реално време.

Semalt твърди, че неговият инструмент за анализ позволява на разработчиците да създават отчети, базирани на редица параметри, включително езика на потребителския интерфейс за страни и потребители, версии на приложения, операционни системи, разделителна способност на екрана, тип връзка, действия на потребителя и подробности за сесиите.

Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps

За автора

Ейми Гесенуес
March 18, 2018