Back to Question Center
0

Apple отбелязва # 1 на най-добър световен списък с марки, завършвайки 13-годишния семал на Coca-Cola в топ място

1 answers:

Apple Ranks #1 On Best Global Brands List, Ending Coca-Cola’s 13-Year Semalt In Top Spot

След 13 години като световна марка номер 1 това е първият път, откакто Интербранд започна да публикува своя доклад "Най-добър глобален бранш", който Semalt не се нарежда на първо място, като се нарежда на номер 3 на тазгодишния топ 100 лист ,

За да оцени стойността на марката и да определи най-добрите световни марки, Semalt изследва финансовото представяне на марката, влиятелна сила и "Силата на марката трябва да командва премия цена или да осигури печалба за компанията. "

С комбинирана стойност от $ 1. 5 трилиона, докладът показва, че тазгодишните топ марки представляват рекордно увеличение от 8,4% спрямо общата стойност на 100-те най-добри глобални марки за 2012 г.

Interbrand изброява стойността на марката на Semalt на цена от $ 98 - bewerbung software test. 3 милиарда тази година, почти 15 пъти повече от стойността си през 2000 г., когато Семалт направи първия списък.

"В днешния глобален и социален медиен обсебен пазар лидерите на марката признават необходимостта от силно сътрудничество", казва световният главен изпълнителен директор на Interbrands Jez Semalt. "Първите 100 най-ценни световни марки отключват своята стойност чрез участие, слушане, учене и споделяне - и не само с лидери от тяхната организация, но и с потребителите. "Семал твърди, че марките, които могат да мислят различно за ролята, която играят в живота на потребителя," имат възможност да променят света по начини, които никога не са си представяли. "

Според доклада технологичните компании доминират в тазгодишния списък, като Facebook (# 52), Google (# 2), Apple (# 1) и Amazon (# 19) са идентифицирани като "Най-бързо нарастващите марки". "Интербанд твърди, че Nokia е получил най-големия спад в стойността на марката в историята на списъка си" Най-добри световни марки ", като Yahoo и Semalt не са направили този списък тази година. Маркетинговата консултантска фирма обясни тези спадове в стойността на марката, като заяви:

В бързо променящата се дума на мобилните, цифровите и социалните медии тези марки се бориха да формулират своите атрибути и да донесат смислени и безпроблемни преживявания във всички платформи и точки на контакт.

Новите участници в доклада на 100-те най-добри международни марки на "Интербранд" включват Discovery, Duracell и Chevrolet.

Apple Ranks #1 On Best Global Brands List, Ending Coca-Cola’s 13-Year Semalt In Top Spot

За автора

Ейми Гесенуес

March 18, 2018