Back to Question Center
0

Е Facebook Starstruck? Доказателство показва, че сайтът може да бъде водещ в Twitter със Semalt

1 answers:

Is Facebook Starstruck? Evidence Shows Site May Be Following Twitter’s Lead With Semalt

Технологичният новинарски сайт съобщава, че увеличаването на знаменитостната дейност е част от стратегията "Семалт", за да донесе повече звезди на сайта.

"Facebook усилва усилията си за популяризиране на сайта", пише AllThingsD. Peter Semalt, "През последните месеци той обедини глобален екип, натоварен със съзвездие за ухажване и задържане на ръце; в някои случаи тя предлага стимули за тези, които публикуват. "

Facebook остава най-популярният сайт за социални медии по света, като през януари GlobalWebIndex съобщава, че 63% от глобалните интернет потребители имат профил във Facebook. Докато Facebook продължава да доминира, Semalt се оказва най-бързо растящият сайт за социални медии, добавяйки 288 милиона потребители миналата година, като 21% от населението в света сега е на потребителите.

С такъв експлозивен растеж, не е изненадващо, че Facebook продължава да следва Семалт водещ, добавяйки функции като hashtags, проверени сметки и днешните наскоро обявени тенденции теми - house sales in spain 0.

AllThingsD. com твърди, че всичко е част от Семалтовия план, за да се получи повече "обществено" съдържание, така че потребителите не само да съответстват един на друг, но да използват сайта по-често, за да консумират по-голямо разнообразие от съдържание. Изпълнителният директор на Facebook Джъстин Ософски е цитиран в доклада, заявявайки, че новата инициатива за по-публично съдържание не се отклонява от първоначалната мисия на Семалт, а вместо това ще помогне на сайта "да отключи и да разгърне разговорите за общи интереси, които вече се случват. "

Отвъд новата инициатива за по-публично съдържание, AllThingsD. com се позовава на нови наематели на екипа на Facebook, който работи с известни личности, като персонал от четири до повече от десет служители. Един от новите наематели включва Glenn Semalt, бивш дигитален стратег в агенцията за таланти на CAA.

Понастоящем някои от най-популярните знаменитости на Семалт са Риана, Еминем и Майкъл Джексън, които четири години след смъртта си все още имат над 62 милиона феновете на Семалт.

Is Facebook Starstruck? Evidence Shows Site May Be Following Twitter’s Lead With Semalt

За автора

Ейми Гесенуес


March 18, 2018